Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2006-08-22

Na én most csak azért írok ide, mert volna egy kis hozzászólásom az állítólagos közvéleménykutatáshoz.
Aki valamilyen oknál fogva nem tudná,hogy milyen közvéleménykutatásról van szó,az megnézheti Gyere ide Takarodj naplójának 2006.08.19.ei bejegyzését(remélem tomi nem baj,hogy ezt megmondtam).
Szóval csak azt akarom írni,hogy elég elmebeteg lehetett az az ember,aki kitalálta ezt a közvéleménykutatást.Nem nem, várjunk csak ,nem is elmebeteget mondanék,hanem inkább perverzet.Szerintem ,aki ezt kitalálta annak sörgősen bekéne csajoznia ,vagy nem tom én mit kéne csinálnia.De ezzel nem akarok megsérteni senkit,szóval senki se haragudjon rám elvégre ez az csak én véleményem.
De,hogy jót is írjak a témáról! Gondolom azért elolvastátok Gyere ide Takarodj naplóját,szóval akkor láttátok,hogy hogy álltam a témához! De a végén azért jól eldumáltunk a bugyikról nellibabával és Tomival. Szóval tomi örült ezerrel,mi meg nellivel jót dumáltunk.Azon is vitáztunk,hogy van-e olyan,hogy francia tanga.Hát több embert is megkérdeztem és utána is néztem,de nem találtam semmit,ami arra utal hogy van.De ezt Kelly másképp látja,mert ő elment egy fehérneműboltba és vett egyet. Na,de azért én tartom magam a véleményemhez,legalábbis addig, amíg én is veszek magamnak egyet.Jah és Tomi előre szólok,ha megyek aqua parkba nem lesz semmi bemutató ne is álmodj! És szerintem ezzel nelli is így van.
Na,hát csak ennyi!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat