Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2006-10-08

Ma megyek majd vissza a koleszba!:)Hűde nem várom.. pedig elvileg imádok benn lenni.., d emostanában inkább itthon vagyok..:)
Pár jó:

-Vettem wellness-zsömlét.
És jó vastagon megkentem libazsírral

-Csak vártam és vártam, és amikor nem jött semmi üzenet, tudtam, hogy csak tőled lehet

-Miért adta a pápa az áldását a Fiat kis Polskira?
- Mert nem lehet benne paráználkodni.

-Ne igyál coca colat a kedvenc kajád utan, mert a coca cola kihozza belőled a legjobbat...


Hogyan Fogyjunk Egy Hét Alatt?!

-HÉTFŐ-
Reggeli: Alma.
Ebéd: Tejfölös paprikás csirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal.
Vacsora: 2 dl. aludttej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása.

-KEDD-
Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában,rágógumi.
Ebéd: Hatalmas tál töltött káposzta és a hozzá való friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása.
Vacsora: A szabad szemmel is jól látható darabka sovány sajt,
reszelt káposztatorzsával megszórva.

-SZERDA-
Reggeli: 5-6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojás sárgájának a
fele, de abból amennyi belefér.
Ebéd: Bécsi szelet és sült krumpli készítésekor lejátszódó fizikai
és kémiai folyamatok elemzése céklával, nagy tál túrós lepény lefényképezése.
Vacsora: A képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó.

-CSÜTÖRTÖK-
Reggeli: 1 fürjtojásból készült rántotta, utána kifli, Gyulai kolbász
és vaj segítségével tízórai készítése a gyerekeknek.
Ebéd: húsleves és rakott krumpli alkatrészeinek beszerzése a közeli boltból, madártej elhejezése a hűtőszekrényben, vágott vegyes savanyúság.
Vacsora: Ecetes hagyma citrommal.

-PÉNTEK-
Reggeli: főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle ízléses, már-már esztétikai elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek, frissen mosott káposztalevél, kekszreszelék.
Ebéd: Gőzölgő szárazbableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése.1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár víz.
Vacsora: hasított karalábé sárgarépa szeletekkel dúsan díszítve, lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeinek kiküszöbölésére.

-SZOMBAT-
Reggeli: Joghurtba mártott alma szeletek, limonádé szaharinnal,
nyomelemekkel ízesítve.
Ebéd: Halászlé, túróscsusza, sütemény címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt vízzel.
Vacsora: Paradicsom belsőség, kamilla tea, egy teljes rúd ropi.

-VASÁRNAP-
Reggeli: fagylalt tölcsér, nagy adag friss levegő, sűrű szitán átszűrt
kefír.
Ebéd: Ricinusleves, csontlében abált torma, citromhéj szeletekkel,
sütemény maradványok lekaparása a tepsiről.
Vacsora: Amit a kanári meghagyott.

Sok Sikert!

- Schorbert Norbert -










© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat