Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Szomorú

Elveszíteni két embert!

Tavaly szeptemberben elveszítettem egy nagyon jó barátomat! Borotválkozás közben elvágta a nyaki ütőerét
Az akkori barátom mellettem lett volna. Azaz mellettem volt, de annyira lesokkolt az egész, hogy szakítottam vele! Később lett egy komoly kapcsolatom.., elég zűrös volt az egész. 1 év után tudtam azt mondani hogy vége!Elfogadtam magamban is, lezártam.
Újra összekerültem a szeptemberivel. De úgymond csa hülyítettük egymást! Ő mondta hogy még mindig szeret, én vele akartam lenni. De egyikünk sem tudta igazából hogy mit is akar. Hanyagoltuk a dolgot!
2-3 hét múlva hallottam a hírt, hogy itt hadja a sulit. Első reakció: ha ilyen hülye, tegye csak. de amikor hazamentem, kicsit elgondolkoztam a dolgokon. Ő volt az aki mellettem volt a barátom halálánál, csak nekem nem kellett a segítségből. Egyedül akartam átvészelni azokat a heteket, hónapokat! Ő volt az akivel mindig jól éreztem magam. Akivel szakítás után is barátok maradtunk! És ő volt az aki el sem köszönt tőlem, amikor itt hagyta a sulit. Kikészültem. Annyira rossz volt. Én hülye!
Most hétfőn lejött bulizni a klubba. A barátaival akart ünnepelni, és emiatt elutazott ide, egy napra. Beszélgettünk. Fenn aludt nálam. Nem volt sex! (ezt előre leszögezem). De ez így volt tökéletes! Annyira jó volt hogy mellettem aludt! Igaz a fél éjszakát átsírtam, de jó volt mellette lenni.
Jó, kicsit ittam is, de folyamatosan azt hajtogattam hogy ne menjen el, nem engedem el, jöjjön vissza a suliba..stb. Tudtam hogy nem lesz így, de mindent meg akartam próbálni hogy újra itt legyen.
Másnap reggel sokat beszélgettünk még. Aztán hazament. Nem találkozunk ....Szeretem....
Olyan értelmetlen. Itt volt másfél évet.., egysezr együtt voltunk.., utánna meg barátok lettünk. És most elment ő is.
Mért mindig én vagyok ekkora hülye???
Hát ez vagyok én...!Annyira szar hogy már jó!Vicces az egész!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat