Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2007-01-08 Hajbrobléma

Na, végre, hogy géphez jutok! Már tegnap sem tudtam írni.
Ma annak a személynek akit a legjobban utálok láttam, hogy levágatta a haját.Amikor bementünk órára látom, hogy úgyanaz, mint az enyém. Mármint a hajunk ugyanolyan. Annnyira kiakadtam. Egybkt Ő mindenkit utánozni szokott. Nincs saját ízlése, stílusa. Lehet, hogy el fogja olvasni a blogomat, de nem érdekel. Magasról le van szarva. Anya azt mondta, hogy majd szombaton elmegyünk a fodrászhoz és levágatjuk a hajamat. Na, de itt jön a bökkenő. Így is már elég rövid a hajam és persze nagyon is jól áll, meg meg is van tépetve, tehát ebből az következik, hogy! (Néptáncra járok és ki nem állhatja a néptánctanárunk, ha rövid a hajunk, de visszabeszélek neki ha meri mondani úgy, hogy csak na!) Eléggé kicsi lesz a hajam és én sajnálom. Annyit bőgtem! Ma ötödik óra után odamentem hozzá és ezt mondtam neki:
-Figyel, Szandika!(mert így hívják) Tudodm, hogy utánoztál a hajaddal (egybkt mindig mindenkit utánoz) meg minden, meg ugyanaz a fodrász vágta le, de engem nem érdekel, most lefogom vágatni a hajam és ha te akkor is utánozni fogsz, többet nem állok szóba veled! Habár ebben a helyzetben is megtehetném, de nem akarok veled összeveszni!
Ő meg csak hápogott, mint a kacsa! HIHIHIHI!
A suliba hoztak egy új italautomatát mert a régi elromlott, és ebbe sokkal több finomság van, mint az előzőbe. Holnap töriből tz-t írunk. K***a nehéz. Az Árpádházi-királyokról. Annyi évszám meg minden. Ha valaki (remélem), hogy elolvassa, akkor lécci lépjen már be a Mosoly & Barátság kariba!

Köszi!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat