Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Szerelem?,és Sanya

Sanya, áááhh ő az ovodáskori szerelmem volt,és most,hogy így jobban belegondolok talán egyetlen nagy szerelmem.Jó tudom,hogy ezzel most van,aki szerint butaságot mondtam,hogy ovodás korában az ember még nem tudja ,hogy mi a szerelem,de akkor is.
Valamelyik nap eszembe jutott és nem ment ki a fejemből,úgyhogy muszáj vagyok írni erről,vagyis Róla egy pár sort.
Eszembe jut egy csomó minden vele kapcsolatban,a szőkés haja, a nagy kék szeme és a kedvenc kisautója, ami nélkül egy lépést nem tett.Annak idején imádtam oviba járni csak azért,hogy az imádott fiút láthasssam.Édes volt nagyon.Emlékszem,mikor először adott egy puszit a szivem majd kiugrott a helyéről,mindez persze a legnagyobb titokban történt.Talán nem tudott erről rajtunk kívül senki,mert én senkienk se meséltem róla.Aztmonda,hogy a barátnője vagyok és,hogy szerelmes belém.Azt hiszem akkor ettől szebb és jobb dolgot egy kisovodás lány nem hallhatott egy fiútól sem.Boldog voltam.
A mosdóba a törölközőnk egymás mellett volt,neki boríték volt a jele,nekem csersznye.Mindig mikor megtöröltük a kezünket akkor a törölköző alatt megfogta a kezem.Én nem tudom miért csináltuk mindezt a legnagyobb titokban,de élveztem.Aranyos volt és kedves is. Egyszer még a sütijét is nekem adta ebéd után. Az udvaron az utolsó öt percben mindig odajött hozzám,nem csak a fiúkkal játszott.Velem is.Nem tudom ebből a mi kis "románcunkból" mennyi látszott a külvilág felé,de olyan szép volt ez mind.Középsőcsoportos voltam még csak.Miénk volt a pillangó csoport. Ő is odajárt. Mindig láttam,hogy mit,mikor, és kivel játszik.Sztm akkor nem igazán tudtuk még, hogy miért is keressük egymás társaságát, de ez az egész "szerelem" olyan tisza volt így vissazgondolva.Imádtunk együtt lenni, beszélgetni,játszani,homokvárat építeni.Az én számomra akkor csak Sanya létezett,más fiú nem is érdekelt.Jó tudom elég nevetséges ez most így ,hogy más fiú nem érdekelt az oviban,de akkor is:DD
Vele más volt minden,más volt a szerelem,mint most a mostaniakal vagyis az exekkel.Azt hiszem akkor voltam igazán szerelemes,mással senkivel sem éreztem úgy,mint vele.És tudom,hogy akkor még nem volt semmi nyálaskodás meg egyéb dolgok,a puszit leszámítva amit minden reggel és minden délután adott mikor mentem és jöttem oviból.
Az az érzés hiányzik,amit vele éreztem.Az örömöt mikor megláttam és együtt voltunk egy kicsit.A boldogságot,amit akkor éreztem,amikor azt mondta,hogy szerelmes belém.Hittem neki, nem kételkedtem,és tudtam,hogy komolyan gondolja,nem kellett bizonyítania semmit sem.Velem volt.Sokat.Szerett.
Most ez nincs így.Senkivel nem érzem ill. éreztem így,ha most visszagondolok.Talán nem is voltam igazán szerelemes sose senkibe csak Sanyába.Tudom ez így ismét idiótaságnak hangzik, de így érzem.Addig nem kell senki,még valakivel ismét úgy nem fogok érezni ,mint vele.Ez lehet butaság,de nem érdekel.Nem tudom lesz-e egyáltalán ilyen.Remélem.Biztosan lesz.Bízom benne.
Nem érdekel,hogy van aki ezt hülyeségnek tartja,és az sem ,hogy olyanhoz viszonyítok, ami az oviban történt.Talán nem is valós dolog ez.Úgyértem talán nem volt szerelem,csak valami kis vonzódás.Nem tudom,de ilyet akarok ismét érezni,mert jó volt.Nagyon.
Szép emlék marad nekem.
Sajnos Sanya elköltözött és nem láttam többé.De sose felejtem el.:)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat