Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Kollégium

Nah szóval bejöttem a kollégiumba.
Délután 4kor rászedtük magunkat barátnőmmel hogy kiszálljunk az ágyból. elindultunk fürdeni, mert utánna meg el akartunk menni kajálni.
Fürdés közben hallottuk hogy az udvaron valami tömeg van. Kinéztünk az ablakon. Nagyon sokan álltak lenn. Mivel állattenyésztési napok vannak és sokan vannak a kollégiumban. ismeretlenek. Hát nézegettük őket a fürdőben (negyedik emelet). Egyszercsak az egyik srác fölnézett!:) és integetett. Nah szép volt.
Én fogtam magam, mivel végeztem a fürdéssel, elindultam a szobámba. barátnőm is laasn végzett, és kivételesen a saját szobájába indult hogy felöltözzön. Elkezdtem öltözni, de gondoltam, kinézek az ablakon. Akkor láttam hogy jó sokan jönnek, sőt szaladnak a negyedikre. Nah mondom szép. Résnyira kinyitottam az ajtót, és láttma hogy a lenti srácok. A fürdőszobába mentek.
Aztán észrevették hogy nyitva van az ajtóm, és szaladtak. én addigra már becsuktam, de ők kinyitották. bejöttek, szétnéztek, kérdezték hogy egyedül vagy e, meg hogy hol a barátnőm. és hasonló kérdésekkel zaklattak:)
Azért van merszük:) ismeretlenül bemenni egy ideges szobájába. Kérdezték hogy segíthetnek e. Mondtam persze, pakoljanak össze a szobába. Mondták hogy majd visszajönnek. Kérdezték hol van a bnőm. Mondtam nekik hogy a 410es szoba:) Odamentek, de neki volt annyi esze hogy bezárta az ajtót!:)
Nah szép kis sztori:) Jó hogy hamar végeztem a fürdéssel!:) Lett volna bennük annyi hogy ránknyitnak??
De azért nem semmi, a negyedikre felszaladtak azért hogy beszéljenek velem 5mondatot:)
mik vannak..:)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat