Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Könyvünk 1.fejezete

Ajánlás


Elsősorban szeretnénk ajánlani ezt a kis irományt(amit mi majd borzasztó lelkesen könyvnek fogunk nevezni) az összes tevecset fan kistevének és ezen belül leginkább a fáraxtóknak kari tagjainak.Valamint minden más olyan éjszakázó tevegazdinak,akik hajnali négy órakor még mindig a gép előtt ülnek és unalmukba naplókat (khm akarom mondani ez esetben "könyveket" ) olvasgatnak,ahelyett,hogy az aznapi vizsgákra készülnének vagy ne adj Isten aludnának.
Ezenkívül szeretnénk még ajánlani a sarki lila ruhában kivakolt fejjel magassarkú cipőben álldogáló néninek,azért mert nem tudja,hogy hogyan kell tevfeszempillát begöndöríteni.Nos ezúton üzennénk neki,hogy ne aggódjon,ebben a könyvben e művelet minden egyes lényeges mozzanatátmegfogja találni,kielégítve ezzel tudásvágyát.
Ajánlanánk még anyukáinknak és apukáinknak,figyelmeztetve őket az alábbiakkkal:"Anya,Apa ha ezt olvassátok akkor tanácsoljuk,hogy kattintrsatok el innen.Úgyis csak írkálgatunk itt mindenféle idiótaságot és nem akarunk ezzel unatatni benneteket.Szal NE olvassátok tovább,csaka pontig.PONT.Anya mondom NEEE!!! hátnemigazmár.:DD
Nos visszatérva a tárgyhoz,ajánlanánk még eme kis könyvet a Móra FErenc könyvkiadónak,és amennyiben lát bennünk fantáziát,akkor várjuk kedves szerzősédajánló leveleiket vagy hívásaikat az alábbi címen és nem emelt díjad ,ismétlem NEm emelt díjas telefonszámon:
Cím:158635 Emberevőóriásfalva Kidőlt Fasor utca 456684.
Tel.szám:06-90/569842-985621
Jah,és ha személyesen keresnének fel minket,akkor kérjük vigyázzanak a kutyával.Sajnos nem lát jól szegény és mindenkitmegharap.Nekem is már megint be van kötve a kezem.Meg..hát..ugye nincs is beoltva,kaját is ritkán kap stb stb na de ez már egy másik téma:D
Ajánljuk még a Magyar Cukrász és Marcipán üzem(reméljük van ilyen)igazgatójának,és felhívnánk a figyelmét arra,hogy a Micimackó című rajzfilmsorozatból készült marcipánfigurák készlete nem teljes.Ugyanis Nyuszi (aki mellesleg zöld és nem sárga),Bagoly,Vakond és Róbert Gida nem található meg a boltok polcain.Bezzeg Malacka,Micimackó és és a többiek mind figurákba vannak öntve.Ezennel felkérnénk önt,hogy gyártson már Nyusziiiiit iss:) !!!!!!
Vagy,ha esetleg van már ilyen(amit256 bolt atjárása után kötve hiszünk) és valakinek tudomása van ennek lelőhelyéről,akkor kérjük a fent említett címen vagy telszámon felvenni a kapcsolatot velünk.Természetesen jutalom fejében.amit a lelőhely címe átadása után 589667412258nappalkap kézhez postán.Előre szólunk,hogy aMagyar Posta levélszállítási problémájáért (gondolunk itt rossz bélyeg felragasztásra,csomag fel nem adásra,hiányos csomagtartalomra vagy ne adj Isten átverásre) felelősséget nem vállalunk.Fáradozását előre is köszönjük.


Bevezetés


Ez az egész itt azért íródik,mert Ági van és ,mert ha Ági van akkor már anett is van:D
sokat beszéltünk már arról,hogy a méretes idiótaságainkat könyvbe, vagy legalábbis az írásos emlékek valamelyikébe kellen önteni.Tehát ezúton megtesszük.
Könyvünk fejezetekre fog tagolódni,amit felváltva írunk meg.A saját fejezeteink a a sajár tevénknél leszmegtalálható.Úgyértem,az én fejezeteim a Kalliopeiánál, az Ági fejezetei sztm a Plasztikbarbii nevű tevéjénél leszmagtalálható.
Ennek a könyvnek a támája nem kötött szal arról írkálunk ,ami az eszünkbe jut,ami velünkkapcsolatos...stb.Lényeg az,hogy semmi értelme sem lesz ennek az egésznek,de legalább lesze egy könyvünk.Társszerkesztők leszünk(juppííí))). És amúgy is,Ági azt mondta,hogy szereti olvasni a hülyeségeimet,szal üzenem neki:"Ági ne röhögjél bazzeg,azt hitted már mi, hogynem lesz könyvünk?? hát rábaksztáál:PPPPP.Jössz egy mozimeghívással,egy eredeti Road ,Depresszió és Kárpátia cédével ,egy csomag huba buba rágóval jah és egy én ihlettem vers megírásával is köhöm:DDD"
A tárgyhot visszatérve, a köv . fejezet már Áginál leszmegtalálhatró,ha hajlandó lesz írni:D
Jah és még egy lényeges dolog.Könyvünk teljes egészében megtalálható lesz a közös tevénknél is a hiperturbómeghajtásúhúslap-nál.
Az én részem ezzel itt véget is ér.Befejezésül még annyit még,hogy akik ismernek üzenem nekik:"Ne röhögjetek váza...,teljesen magamnál vagyok.De most télleg...:DDD"









© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat