Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Rossz minden =/

Tök rossz most minden,nem értem miért,pedig próbálok ellen tenni,..vagyis.. pont ez az,hogy tudom,hogy mit kellen tenni,de valahogy mégse megy.
Minden téren ez van.Suliba is.Tudom mi a hibám,de
valahogy mégse tudok változtani.Kicsit többet kellene, kicsit jobban,alaposabban és jó lenne.
Otthon is ez van.Végtelenül lusta lettem,mostanába nem érdekel semmi,céljaim se nagyon vannak, vagyis vannak de mégsem az igazi.Ezek eléréséhez kellene tennem is, de nem megy.Nem tudom mi van velem.Megváltoztam.Nagyon, és nem a jó irányba.Hihetetlen lusta lettem,álmodozok meg tervezgetek.De hiába.Semmit se valósítok meg.Muszáj ez ellen tennem valamit,mert ez nem jó.Tudom,hogy nem jó,de mégis.Mindig mikor arra kerülne sor, halogatok.Arrogáns,nagyképű,beképzelt,hisztis,cinikus picsa vagyok.Tudom.Anyumm is egyetért a cinikussággal meg sokkal mással is.Nem ilyen voltam,nagyon nem.Egy éve mindent elértem,amit terveztem.Legyen ez akár rövid vagy hosszú távú cél.De most.Most nem ez a helyzet.Nem érdekel semmi, és nemtudom miért.Nem próbálok meg mindent,nem adok bele eleget és ez így rossz, nagyon rossz.Tisztában vagyok azzal ,hogy min kellene változtatni és hiába határozom el, egyszerűen nem megy.Tudom tovább kell próbálkoznom.
Asszem kellene valami változás az életemben ,valami nagy változás,vagy akár több kicsi,ami kilendítene ebből holtponból,mert így semmire se jutok.ÉS egy éve ezt csinálom.Semmit.Otthon vagyok ,tanulok(ami jobban is mehetne) vagy éppen suliba vagyok PEsten,ennyi.
A kézi hiányzik nagyon,szóval asszem első kisebb változás az lesz,hogy újra formába kell hoznom magam és elmegyek egy egyesületbe vagy bárhova kézizni.Ettől jobban semmi nem hiányzik.Lehet ez ad majd egy kisebb lökést a dolgokhoz.Új barátok,új kapcsolatok stb.
Új barátokról jut eszembe,a régiekkel se vagyok jól meg.Mindenki csak veszekszik,kiabál egymással,unom már ezt,habár ezek elenére szeretem őket, de mégsem az igazi a kapcsolat ,mint régen.Kellenek újak is.
Aztán tudom,anyumnak igaza van,hogy mondja,hogy menjek dolgozni valamit,azzal lefoglalom magam, be kell látnom,hogy teljesen igaza van.Nem vagyok normális diák,aki minden nap suliba jár, időm lenne a melóra és valahogy igényelem is ezt,meg ideje is lenne már.Tehát valamit csinálok,még nem tudom mit de csinálok valamit.
Aztán itt a suli is.Nyelvvizsgázhatnék már .Kicsit többet foglalkoznék a dologgal és meglenne.
Tudom,hogy nem nagyon kellen megerőltetnem magam ezekhez,de mégis valami változás ez mind.Ami sztm jobban hatna rám és nem lennék,ilyen közömbös a dolgok iránt.De valahogy ezekhez is kell akaraterő,ezt mind véghez vinni, és ez a baj,hogy ennek vagyok híjján.Tudom,elkezdeni nehéz,de muszáj.Muszáj kötelességeket is bevinnem az életembe,mert így nem jó.
Régebben ha akartam valamit elértem.Addig próbáltam,utánajártam még meglett.De most...Minden téren így van.Pasizás téren is. Ha akartam valakit tettem érte,hogy fordítva is így legyen.Most meg..Semmi.Én hibám tudom.
Változtatnom kell.Muszáj.Valahogy vidámabb voltam,sokkal kedvesebb és kevésbé bunkó és cinikus,mert valljuk be most az vagyok.
Neten se leszek sokat,mert annyira fölösleges időhúzás.Annyi más dolgot lehetne helyette tenni.Bár hiányzik is,mert sok barátom,ismerősöm van cseten.
No mindegy, jó volt panaszkodni azért.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat