Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Drága

Eddig nem volt időm leírni az eseményeket, de majd most..!
szóval, kedd este lementünk bnőmmel a klubba. Endeltünk egy pizzát, megettük, aztán csak üldögéltünk. Jó, folyamatosan kukkoltam a telefonom..!
Aztán elhatároztuk hogy elmegyünk sétálni egyet, nagy szélben, és reménykedve abban hogy elázunk..:) Előtte még elmentünk wcre, aztán indultunk ki a kapun. Épp amikor kiléptünk a kapun, megláttunk mind2en egy green passatot. Nem is néztem ki ül benne, csak lestem a rendszámát, és igen! Külföldi volt. Utánna néztem csak meg ki is ül benne. Dario volt. Kicsi a világ, megvannak még véletlenek. Odamentem hozzá, beszélgettünk. Megbeszéltük hogy ha visszajövünk sétából, majd írok neki egy smst, és akkor visszajön.
Írtam neki, eljött a koleszhoz. Beszélgettünk a kocsiban, stb stb. Nagyon kedves volt, és érdeklődő. Minden érdekelte, kérdezte hogy nincs e gond a sulival, vagy otthon..stb stb.
Sokat beszélgettünk, és együtt aludtunk. Igazán renes volt. hülyéskedett, kedveskedett, mintha nem is lett volna az az egy hónap "szünet".
Másnap este haverokkal lementem klubba. Kicsit iszogattunk, meg szerveztük a gólyatábort. Dario írt hogy még egy kört iszik a haverokkal, aztán jön hozzám. Mondtam neki hogy ráér mert én is haverokkal vagyok. Aztán éjfél körül már nem volt kedvem lenn maradni tovább, írtam neki hogy én felmegyek a koleszba, ha akar akkor most jöjjön. Hát nem írt vissza. Gondoltam elaludt, merthát előző nap sokat vezetett, másnap meg munka volt.
Felmentem a koliba, nagynehezen elaludtam, hajnali 2kor meg csörgött a telefonom. Dario hívott. Nem igazán emlékszem az egész beszélgetésre, csak részletekre. Arra viszont emlékszem hogy bocsánatot kért, haverjaival volt valahol ittak, meg kérdezte hogy alszom e már. Mondtam hogy igen. Lehülyézte meg szidta magát, aztán mondta hogy szeret! (ezt az egy szót magyarul). Kérdezte hogy mikor találkozunk. Mondtam neki hogy én ma jövök haza. Akkor megint szidta egy kicsit magát, utánna kérdezte hogy mikor megyek majd vissza, elmondtam, elköszöntem, és letettem a telefont...! Szobatársam érdekesen nézhetett rám amikor éjszaka felkelek, és elkezdek angolul dumálni...!Reggel korábban hazament minhogy én felkeltem volna..:)
Hát röviden ennyi! Nem tudom hogy fogom kibírni nélküle a hétvégét! Igazából nem tudom mi lesz...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat