Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Kicsit ez, kicsit az

Rég írtam már, szóval bepótolom.
Sokminden van. Suli , suli, haverok,suli egyre kevesebb idő haverokkal.Tanulás.No de erről inkább egy szótse.

Kicsit fura,hogy sok idióta hiszi magát okosnak és leosztanak olyanokat ,akik normálisak.Ezen ált. felhúzom magam.Nem értem,hogy miért kell az olyanokat lefikázni és megbántani, akiknek kicsit eltér a véleménye a "nép" véleményétől.Annyira utálom az ilyet.Kicsit jobban oda kellen figyelni egymásra, egymás gondolataira,véleményére, érzéseire.Rosszfelé kezdünk menni.Nem kapásból azt mondnai"hülye vagy bazzeg, nem érdekel senkit a véleményed".Ez kedves.Nagyon kedves.Legszivesebben elásnám az ilyet, felidegesít nagyon.

Nah de más.Találkoztam Vele, vagyis márcsak vele.Hm rég volt már,de fura volt újra látni.Megváltozott, alig ismertem meg. Ugyanolya idiótakedvesaranyos volt,mint anno.Beszélgettünk.És be kell valljam,sokkal értelemsebb letta az egész gondolkodásmódja, ahogy a világot , az embereket szemléli. Barátnője van .Jókiscsaj. De egyáltalán nem bánom,hogy vége lett nekem vele.Csak jó volt látni kicsit, és pár szót megérdemel.

Másik dolog.Szeretem azt nagyon,hogy küldök sms-t,írok msn-en, hogy hozza el a cuccom suliba,mert (hát ugye mikor nemvagyok bent akkor a csaj elteszi nekem a lapokat meg ilyesmiket)és ezek ellenére másnap mikor bemegyek érte, nem hozta el.Mondom zsír.Köszönöm szépen, és hát ugye én vagyok ezért is a hibás.

Jódolog: Ricsim.Egyre nagyobb lesz. Már jövőre 4 éves. Kész kis úrfi.Annyira édes, legjobb unokaöcsi a világon.Igaz reggeltne mikor náluk vagyok, már hajnali 8kor a Scooby doo- zenéjére kelek fel és a László tigris rajtam fekszik(ami egy bazinagy plüssmaci) ,nah meg Ricsi is mert ő "Anettal akarok aludni,mert ő a barátom és mesél nekem metrós mesét".Tündér egy kisfiú.Reggelente elszoktam vinni oviba, és hát én járkálok vele mindefelé,merthát ugye szülei késő estig dolgoznak stb, fáradtak.. és én szívesen elmegyek vele sokfele.Mindig lufit kér meg fagyit. Egyetlen jó dolog most az életembe az Ricsi.Gondolkodás nélkül kimondd mindent,amit gondol."szeretlek Anett,ugye te viszel el az oviba?" stb.Megmosolyogtató.Minidg viszek neki valami kis játékot ,csokit stb.hagy örüljön a lelkem.

Más.Szoknyáskorszakomat élem. Nem tudom mi jött hozzám,de most odavagyok értük. Vettem már egy rakással.Teccik:)

Hogy nemvagyok sokat mostanába neten , azért be kell vallajm,hogy sokan hiányoznak innen,akiket szeretek és jó velük beszélgetni.Nem tartok névsoroloást, de sztm tudják akikre gondolok.:)

Másik dolog,ami kicsit..hát,amiről van véleményem.Kedvenc leszbikusaim.Annyira undorítóak.Elég sokat látom őket esténként,mikor hazafelé megyek a villamosmegállóba, egymás szájába lógnak.Háát ááh..hányingeeer. Nem akarom bántani őket de mégis...pff.. Normális férfi-nő kapcsolat a jó, nem ez.. nem értem, mi lehet attól jobb ,mint odabújni egy pasihoz ,aki szeret , mint ugyanezt egy csajjal.váá ..és ahogy ott tapizzák egymást.. áhhhh...

No most asszem ennyi...páá








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat