Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Mindenféle

Hétvégén volt taliíí Nellivel és Zolival, és be kell vallajm, mennél többször talizok Zolival , annál idiótább:DD de ezt nem bántásból mondom, hanem csupa szeretetből.Nelli.. hátőmeg.. vele már nagyon sokat taliztam és .. és legjobb fejcsaj innen csetről.Röhögtünk sokat sokat. és remélem sok ilyen tali lesz még.:)

Máás dolog. Tanulni is kellett ám hétvégén nem csak a lógás mindig.:DD már csak pééntekig kell kihúzni valameddig az éjszakázást, a vizsgákat és utána végee.

F1. Jó volt , leszámítva azt, hogy nem Palik volt a kommentátor és szétuntam a fejem rajta.Pedig most bekészültem papírral és ceruzával, hogy írkáljam az idiótaságait,de nem ő volt=(. Kubicáért aggódott mineki ugyebár, de állítólag semmi baja nincsen. Még jó mivel Ő a harmadik kedvencem. ÉS be kell valljam azt is még , hogy csalódtam Raikkönnenbe. Azt vártam,hogy ez az idény megint róla és Alonsó párharcáról fog szólni,mint két évvel ezelőtt.Főleg, hogy már a ferrárinál van , normális kocsi van alatta, de mégis rossz formában van=( No mindegy, azért még Ő a kedvencem :)

Ennyi volt . pááás







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat