Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Jééé címet is löhet ide írni...

Hello Megint!
Mivel az unalom szigetén vagyok,. ismét azzal szórakoztam v egy óráig v mittoménmeddig, hogy ezen az egyre elfajzottabb honlapon nézem az Alokat(Hülye vok tudom de egy idóbe nemtudtam miaz az Al XD) meg naplóbejegyzéseket, és ugye még mindig heppi vagyok mert sikerült beírnom a bemutatkozásba. Nah szóval nem maga a tc a retek, mert ugye ez egy ártatlan kis állítnevelős micsoda, ami már nagyon régóta van, és igaz h pénzes meg minden, de attól függetlenül el lehet lenni, meg ugye már találtam itt egykét normális embert is. Nah szóval igen, az emberekkel van a bajom. Főleg azokkal akik ezt írják: (one minit megkeresöm :D)'idézőjel' JO ALAKU SZÉP SZEXI CSAJOKAT VÁROK!!! (F/18)'idézőjel bezárva' igenigen és sejtheti mindenki h no kép... akkor meg mijazistenér várod h írjon valaki te szerencsétlen?? legfeljebb valami utolsó ribanc írna valami pontosan olyat amit te csak nagyon szeretnél... szánalom.. igen inkább sajnálom az ilyeneket és szeretnék segíteni, pozitív értelemben.. de hát sajna magamon se tudok :PXD szóval mindegy. Meg az ilyen h 'Dati kéne külgyetek plíz' kinek nem csájé? meg bocs erre az üzenőfal micsodára csak DATIVAl lehet írni, ne nézz már hülyének.. ugyanis azok a bizonyos mobiltársaságok ebből tartják el magukat.. hát igen kemény és kegyetlen az élet :P Ez azért nagyobb szánalom. Azokról meg ne is beszéljünk, akik azt mondják speckó datikód van a birtokukban, majd kiírják az IGAZi datolyarendelő számot, meg odaírnak egy számot, h iiggen ezt írd bele és lesz tizenöt datid... csak azt sajnálom aki bedől, ugyanis egy kattintás és meg lehet nézni kéremszépen h mi is a telszáma a rendelésnek... akit így már jelentettem a teveklubbnak annak ezer bocsi, csak tudjátok sok a BUTA ember XD. őket megóvom a felesleges pénzkidobástól.
JAJ. Mért szidok én itt most mindenkit? jah igen csak felidegesítettem magam egy little bit ezektől az emberektől. HAgyják ezt meg az igazi retek helynek ahol aztán nyugodtan élvezkedhetnek hasonló gondolkodású társaikkal és nyugodta átb*szhatják kis éretlen emo ribancok fejét --jujj elszóltam magam, bocs, de utálom, mikor valaki az adatlapján keresztül elküld a picsába, meg próbálja beadni h 12 évesen ő bizony már tudja mi a nagybetűs élet. Ja persze ^^ . Az EMO amúgy is a GAZDAGOk divatja.. ugyanmár ez az igazság. Bocs h nem újgazdag az apuci ;P-- szóóóóval félretéve az interruptot (muhawhaw most vissza kell olvasni miről volt szó az előbb, mert ugye összevissza mászkálnak a gondolataim :D) szóval ezt a helyet CHAT.HU nak hívják. XDD A csetelésért és következményekért felelősséget nem vállalunmk :D higgye el a mindenki, h én oda már jó őárszor benéztem, beszéltem emberekkel, és semmi nem változott. Kb egy vagy kettő normális emberrel beszéltem de azis csak erősíti szabályt. Mert kivétel muhawhaw. Afrranc elfelejtettem mit akartam ezzel kapcs írni. NAh mindegy az biztos h a meleg szobában kevesebb volt a perverzitás meg az alpári cucc mint a 15-20 szobában .. a zárt osztályra meg érdemes benézni ha hallani/látni akarsz egy nagy viccet.
A tevém igazéán örülne néhány datolyának. Az biztos. Annyira amenyire anyukám nem örülne a telefonszámlának :D ne higgyetek a datikínáló karavánoknak. Kamu. :D nekik is pénzbe kerül szal BULLSHIT.
OoO anyám uncsizok, mert igaz h sok a mösön (MSN) partnerem, de ha 10 fennvan 1-gyel vbeszélek ;) kérdezhetitek mi a fenének van vagy 50 partnerem? mert szeretem a meglepiket, néha azér csak írnak v ilyesmi, ált azt h te ki is vagy? XDD meg viccesdolgok vannak kiírva nekik meg sötöbö. Tudom h ez már beteg de uncsizom, mert az egyetlen barátnőm aki itthonvan, annak szar a gépe, bocs, a másik aki itthonvan hetnete egyszer jön fel, pont mikor teniszre vagy vhova megyek ;) a többiek nyaraaaaaaaaaaaaaaaalnak ráadásul külföldön brühühüh.. az nem zavar h külföldön csak az h holiday van, mert én már voltam és nagyon jó volt és nem akkarooook itthon rohadni. Jó, lusta vagyok, meg minden de azért én is elmegyek néha vhova na!! :D igaz jó kis rábeszélőke kell hozzá :D pfff már megin mennyit írtam..
jah kedvenceim még a sablonbemutatkozók... nekem pölö nincs kedvenc kajám mert nem szeretek enni hahá.. :D innivalóm meg ha menő vagyok akkor bacardi, ha csak írnom kell valamit akkor ásványvíz.. válasszatok. Jah de ez jó kedvenc fiúneveim sajnos mind külföldiek; Jake (borzasztó magyarul sztem jakab XD pfuj), Jason (lááááv), Chris--->> van külföldi meg magyar ismerősöm is ilyen néven ááá imádom :D jah meg a Justin is jó és abszoludt nem Timberdick miatt.. upsz. Most ahogy nézem mind majdnem J-vel kezdődik.. komm nem direkt!! Áhh ez a soorsom :D mindegy ha majd Ozziba(L)(L)(L) vagy Amcsiba(-.-), bvagy Inglenden (L) lesz kölköm akkor tuti Jason lesz, nincs más kiút :D
Anglia nagyon szép hely, tiszta jófejek az emberek és nem tudnak beszélni XD igaz ott sem mindig állnak meg az autósok.. igen voltam kint. Ááhhh aknnyira kár h csak 8 nap volt... és sajnos a hülye idegenvezető meg a rengeteg nagyon rossz buszozás miatt elég sokminden már kiesett :S:Ode sokmindenre emlékszem azért! :D pölö National Gallerybe letapostam egy next-door-type hapsit (:D) és kinyögtem h ekszkjúz mí (vagy szorri nem is emlékszem) és azt mondta no problem, de milyen cuki volt már :)) *sóhaj* nem ám h menny már anyádba, vagy legalábbis csúnya nézés á la igazi magyarok :D És voltam ám brüsszelben is és uhuhuuu az nagyon jó hely oké kicsit sznob de szép, és ott szabadon mászkálnak a meleg srácok *sóhaj*az egyik is párocskát le is fotóztam, mert háromszor is látuuk őket XD.. először beléjük mentem at utcán, amit persze senki nem hisz el de mivel siettem h beérjem a csoportot csaka lábam elé néztem mert aaaaaannyira sok ott az ember h kész őrület.. és mikor beleütköztem vkibe felnéztem és maarha cukker pasas volt előttem, igaz ő átnézett a fejem felett avval a szép szemeivel meg cuki pofijával, ugye 2méteres volt.. akkor ugye nem láttam a másik skacot höhö.. Aztán pont egy ausztrál fagyizót fotóztam és még HÁLA h be volt élesítve a gépem, mert sikerült éppenhogy lekapni ahogy kézenfogva sétál két irdatlan jó pasi.. mindkető szőke volt és olyan túlzottan modelltökéletesek. HM XDDD asszem tényleg beteg vagyok, és az a vacak kép is csak nekem lényeg tudom. De aharmadik találkozás ugye az atomiumban volt, ami egy nagy vasatom felnagyítva.. azt hiszem, mert elvoltam foglalva a két haverommal, ugyanis ottt üldögéltek bent a z előtérben ahol fel lehet menni annak az izének a ttetejére, és beszéltek az őrrel. Jujj nagyon cukik voltak és hála h le tudtam őket fotózni, hátulról, kívülről, de így is para ha észrevesznek, mert nem fogják azt hinni, h csak azért fotóztam őket mert cukik.. hála a homofób (mocsok) emberek csodás gyűlölködő hozzáállásának. Thanks, mégegyszer.

Jujj. Atyám tényleg nagyon uncsizhatok ha Anglia is eszembe jutott.. erről pedig más sem jut eszembe csak h április óta nem írtam az ozzi levelezőpartnerembnek.. h lehetek ekkora elcseszett lusta dög?? á mindegy tényleg írni kék neki. Nah innen viszont elbúcsúzom, téjk a lúk et máj blog ahha igen www.azencuccosom.spaces.live.com. Ott is hasonló eszmefutattásban lehettek részesek... izzgi... sok pikcsör is van ááám.. pedofilok és török hapsik kíméljenek.

Bye

Ahhogy Jake baba mondá: Please beleive me for your sake | I wont ask you I'll just TAKE!! hehhe cukika drága (L)
nah pá tényleg







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat