Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
EL..,aki a szívem csücske :)

El Burro: [265573 AL]

Nos igen. Ő lenne az, aki istentündér.
Szóval mesélek róla.
Hitvik voltunk, mindaddig még megnem halt a tevém,de csodálatos kapcsolatunk még itt sem ért véget.Tovább boldogítjuk egymást. Ő a csücsköm. Én a csücske.

Mindenkinek meg kellene ismernie.Olyan ember,aki bárhol, bármikor, bármilyen állapotban,rosszkedvben,jókedvben, mindig tud valami szépet,vicceset mondani, amivel mindig mosolyt csal az arcomra és,amire én is hasonlókat válaszolok. ÉS akiket szeret, azokért bármikor kiáll és megvédi, ha mások bántják. Ezt szeretem benne a legjobban,no meg az ilyen kaliberű mondatait "09:27] El Burro: szijja csöcsköm smárollak össze vissza", és ezzel még csak a legenyhébb köszönés.

Egy tündér, aranyos, imádnivaló kis csücsök, és én imádom is ám nagyon:)
Mikor suliidő volt,olyan keveset járt fel.. és annyira hiányzott. De most sokat vaan és örülünk neki.

Nos előre szólnék, ha bárki bántja vagy megpróbálná elszedni tőlem( ami teljességgel lehetetlenség, mivel szeret és tudom,hogy nem bántana meg azzal,hogy más kistevék után kacsingat), az jobb ha nem kerül a szemem elé, mert szólok,hogy tetteimért felelőséget nem vállalok és ez a legdurvább következményeket vonhatja maga után,ami rám nem, de az áldozatra( vagyis aki EL-re tekinget) nagyon durván vonatkozik. Mert, ha meglátom vagy tudomás szerzek róla, akkor besózlak és bekötözlek, majd egy kővel a lábadra erősítva bedoblak a világ legmélyebb tengerébe, de ez még nem minden,mert ha esetleg,valamilyen csoda folytán a biztos halált mégis megúsznád, akkor meg szólok a HAlamnak( mert télleg van ilyenem,aki iszonyat veszélyes és,ha nem hiszed,akkor megnézheted a naplómba a róla szóló bejegyzéseket) és elintéztetlek vele. ÉS hidd el,hogy nagyon gonosz is tudok ám lenni.
Szóval sztm elcsábítási akciókkal ne, ismétlem NE próbálkozz a saját testi épséged érdekében.

EL, te drága, neked pedig üzenem, hogy imádlak és örülök, hogy ismerhetlek, hogy a szerelmem vagy :D és miegymás.Ne változz meg sosee, legyél mindig ilyen kis bohókás, vicces,aranyos.
IMÁDLAK:) sokszázcsók neked:)*







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat