Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2007-12-09

Már egy ideje kipihentem Mézecske eltűnését...

Különben is, most itt a Mikulás, azaz a Télapó! :-) Mr. Tiborka karavánvezető tevém karinaplójában olvashatsz érdekes dolgokat a Télapóról, és másról is! :)

Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik. Már csak a hó hiányzik...

A télapó hozott nekem egy CDt és egy DVDt, meg csokikat, amiket beosztok majd! A születésnapomat, mivel ugyanaznap volt, 2007-ben csütörtökre esett, anyuéval együtt, most, vasárnap tartjuk meg, kis családi összejövetel keretében. :-) Szent Habakukk, most kicsit átfutott a hideg, meg az ideg, hogy anyunak még nem vettem semmi ajándékot; de egy barátomnál már beszereztem Neki valami kis apróságot. Huhh!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat