Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
az elmúlt napok

ezt a képet azé tettem fel h nehogy már ti normálisan tudjatok aludni...+ h elijessze a vírusokat az ikerhugomból. szal kettős funkciója van.
ez tracy 2007-ben. a hazautazása előtti napok tracy fejéről szóltak és megállapítottuk h egyre pszichopatább feje van ahogy öregszik xD
de ez még akár pozitív is lehet... pl ha tracy elfelejt énekelni és ha ez így megy tovább akkor pár év múlva már kapkodni fog érte hollywood csak mert olcsó költségvetésből hiteles pszichothriller főgonosz szerepekkel dobálják és még maszkra se kell költenie a producerek.
nah mind1 mi akkor is szeretjük tracyt minden pszichopata vonásával mer úgy jó ahogy van és nála nincs jobb keresztapa xD
egyb kimberly a hugom rájött h ha messzebről nézed akkor úgy veszít az ijesztőségéből. jól áll tracynek a távolság. :P
----------------
am mostnában nem tudtam fent lenni vmi sokat.. csütörtökig tracyvel közös programok voltak délutánonként. mer ugyre napközben suli.
hallgattunk magyar zenéket.. mint republic. szeretem a republicot és tracy is tökre odavolt. le is nyúlta a cd-met a szemét. aszongya h véletlen na persze. cserében meg itt hagyott egy pár koszos zoknit aminek én szerintem nem örültem annyira mint ő a cd-nek.
jaj olyan fura h nincs itt tracy... most nincs kin átesnem reggelente mikor készülődök suliba. szegény tracynek csak a nappaliban volt hely és ott aludt én meg mindig ráestem vagy csak átestem rajta mer minden szar le volt cuccolva a földre. szerintem már qvára elege volt belőlem de ez a szép a hajnalokban. még senki sincs észnél. tracy csak nyögött vmit gondolom elküldött vhova, de nem volt ereje lebaszni.
amúgy meg a téliszalámi gyárak jót profitáltak tracyből. már legalább 3x1 méter herz szalámi végzete lett tracy. plusz még texasba is vitt haza. attól félek ha elfogy elvonási tünetei lesznek. szal ha mi nem is tudjuk idekötni magyarországhoz akkor majd a téliszalámi ideköti. x)
ja és még vett 1 csomó magyarkajás szakácskönyvet. amúgy azt tudni kell h tracy mesterszakács és olyan qqqqjó kajákat csinál h meghalsz. ezt én is csak most tudtam meg de tracynek még könyve is jelent meg. de a kecseg meg azé megvárta mit összeszenvedek miközben kaját csinálok neki és nem mondta h ő csukott szemmel is meg tudja csinálni.. nah mind1 jó kaját csináltam mer megette és még mindig él.
szilveszter óta az ikerhugom lelkiterrorban tart h mér nem írom már le a szilvesztert. mondtam tracynek is és ő meg nemhogy mellém állt volna aszonta h nagyon helyes nemárt ha 1kicsit lelkiterrorizálnak. legalább csinálok vmit. tessék 1 újabb tény h tracy pszichopata/szadista.
de aszonta lehetőleg úgy h a szilveszteri 18-as karikás részleteket kerekítsem le 14-esre.
jááj és a másik meg az h tracy nem bírta kimondani az újdonsült keresztányának a nevét. mondom: zsuzsi. erre tracy: susi. utána mondtam h mondja úgy mint a franciák a szeretleket vagyis je'taime. zsöteeem! és erre már ott tartottunk h zsusi. utána már a sushi (az a japán kaja) is bekerült a listába de végül sikerült a jó kis amerikai akcentusos zsuzsi. de utána olyan menőnek érezte magát.
----------------------------------------------

más..szomorú dolog. csüt éjjel 10.-én hazarepült tracy texasba és azzal a hírrel fogadták h meghalt ken ritter, aki már hosszú ideje parkinson kóros volt, és mellesleg ő volt az akinek tracy a legtöbbet köszönheti. ken volt tracy ex-producere és ő segítette gyakorlatilag pályára tracyt. szal most ez nagyon megviselte.. és bár ken már jan 3.án meghalt tracy 1 héttel később tudta csak meg ezt amitől szintén kiakadt. de belátta h mégis csak jobb h nem itt tudta meg mer akkor itt lett volna mélydepressziós.
úgyh tracy ilyen lelkiállapotok közepette vágott neki az első koncertnek 12.-én az usában a távoli illinois-ban este és nemtom mi lehet vele..:/
-------------------------









© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat