Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Már tul sokat irok a naplóba

Kezd sokasodni az írás, pedig csak azt akartam leirni hogy honnan jöttem, és hogy hova baktatok tovább. De nem számitt, így legalább megtudtatok még egy kicsit többet belőlem. Habár némelyik mondat kétértelmű, de akinek szól úgy is érti, hogy mi a jelentése. Tudom lessz olyan is, aki végig fogja olvasni ezeket, lessz aki erős kritikával illet, de itt már nem változtatok semmit.

A mai napra még beírom, hogy mit szeretnék, és hogy mi lessz, de utána már csak ha nagyon fontos ügy van, akkor irok ide.

2008. február 25. 7:24

Ma elküldtem életem sorsdöntő üzenetét, és a válasz valahogy aggaszt, mivel hiába is probálok optimistán viselkedni, tudom mi lessz a válasz. De ha nem akkor nem, de akkor van az a rész hogy a küldetés folyamán ELBUKTAM, és én ennek örülnék a világon a legjobban. Haverjaimnak ezt hogy magamat mentsem, csak figyelésnek mondtam, most csalódtak, de nagyon nem számitt.
Hm... ha még is optimistán nézem, ha még is megjön a levél, és még is az elutasitás (nem olyan elutasitás) található benne. Akkor tudom, az az illető sikeres lessz,
és azt is tudom, hogy gyötrödni fog!
Kettős a játék, a kifejlet bizonytalan, a lelkiismeret a döntő!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat