Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2008-03-25 új webböngésző, mobil

Halika! :o)

Hiába az új webböngésző, amely hatalmas sebességet biztosít amúgy a weblapok közti lapozgatásban, de legalábbis a teveklubon való lapozgatásban, merthogy még csak itt próbáltam ki, amúgy, mialatt elértem ehhez a tevémhez, Spiritus Sanctihoz, besötétedett a kezdeti világossághoz képest; szóval, már nem is tudom, mit akartam írni ide :-P
Írom hát, hogy örülök ennek a gyorsaságnak, ami a tevéimnél szembetűnik. Mindenképpen gyorsabb a Tűzrókánál! Tevelevélküldésnél az előbb, volt egy kis mafurc, de az is szertefoszlott, mikor lspozgatom a tevéimet, mint egy naaagy katalógust. :o)

Ja, a telóm meg totálra le volt merülve, mert nem találtam meg a töltőjét, mert apukám összesodorta a drótját kicsibe és így nem hasonlított a régi, megszokott kígyószerű nagyfejű töltőhöz. És már egy üzenetkapásnál jelzett is, hogy "pitty, nincs sok enödzsim!", na akkor kezdtem alapos átfésülést végrehajtani a szobámban; de csak elkezdeni kellett, mert hamar megtaláltam. 17:56-kor kezdtem el feltölteni telóm aksiját, most 18:39 van, még sztem nincs feltöltve, ilyen gyorsan még egy Nokia sem tölt! ... megnéztem, még tölt. :o)

Jó sok tevém van! :o)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat