Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Jubíleum ! 100 napos vagyok !!!!

Végre 100 napos kis teve lettem hu hallod nem gondoltam volna !!! Amiken keresztülmentem idáig elég rázos volt de szépen kikecmeredtem belőle és mára már csak egy emlék . 100 napos vagyok remélem leszek majd 200-is elhatároztam hogy leszek 200 sőt 300 is de ez nem csak rejtem függ . Na de mindegy elmondom kis tötténetem hogy kerültem el idáig s mi történt velem :

Engem a suliba csinált a gazdám Lili . Le is hibernált mert sajnos számítás tehnikán is 45 percesek az órák és hát ezzel lezárult életem egyik korszaka .
35 naposan : Végre van mostmár INGYEN internetünk othon is meg tudnak nézni hát igen már nagyon fáztam és még semennyi leckét se tudtam . Már megvolt az első datim meg egy csomó üzim is volt csak elromlott a felső menü ezért nem tudtam semmit elolvasni és írni .
60 naposan : Nini azt hiszem van felső menünk JÉ !!!!
70 naposan : Itt az új karim a neve : A menő tevék karija tartott 1 napig .
71 naposan: Itt az igazi karavánom remélem jó vezetője leszek neki ( és nem adok neki béna nevet lásd az előbbit ) . Legyen legyen a neve : A Barátság karavánja karaván . Hu ez elég jó név ez nekem tetszik !!!

75 naposan - Megismertem egy nagyon jó fej tevét !!!
Miss Kangát örülök hogy össze hozott vele a sors !!!

90 naposan - Azt hiszem jó karaván vezető vagyok ( nem árt az önbizalom ugye ? )

95 naposan : mi volt hétfőn ??? Semmi különös !

100 naposan - Itt vagyok és írom ezt a kis szöveget ami nem is olyan kicsi ha úgy vesszük azt hiszem elmondtam mindent amit tudnod kéne rólam Lady Liliről tevéről !
Ha ezt elolvastad beláthatod fura életem volt eddig mi ?
Péntek van 100 napos vagyok örülök neki nagyon csak egy dologra lennék kiváncsi ?
200 NAPOSAN MILYEN NAP LESZ ???

ui : Szia !







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat