Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Már megint kezdődik...

Természetesen már megint elfelejtettem azt az ígéretet, hogy írom a naplót... De szerencse, hogy még időben eszembe jutott. :)
A napok olyan egyhangúan telnek. Vizsgák, vizsgák hátán... És már kezd belőle nagyon elegem lenni. Persze azért csodajó dolgok is történtek velem. Múlt héten volt Szegeden a borfeszt, és rengeteg jó borocskát kóstolhattam meg. A szombati kübekházi falunap az viszont felejős volt. Ezek az emberek még öltözködni sem tudnak. Sajnos az utabál fogalmát sem ismerik, bár ezen már nem vagyok meglepődve. És az a stílus... Na mindegy. Legalább tudom, hogy ide ne menjek többet.
Viszont a hídvásár jó volt. Kár, hogy emiatt csak egy órás kerülővel tudtam keresztüljutni a városon. De azért megérte. Volt ott egy csomó drága kacat. (Pl.: 1400 Ft-os hűtőmágnes...) Ám a Tippmixkupa nagy élmény volt. Hajrá postások! :D Ott még a tanulás is jobban ment.
Most pedig igyekszem megvalósítani a vágyamat, de sajnos nem túl sok sikerrel.
És mit szóltok ehhez a nagy meleghez? Kezdem úgy érezni, hogy ezt csak egy tó partján vagy a strandon lehet túlvészelni. És akkor mi lesz még nyáron? Úristen!

Na nem is fecsegek tovább. Minden kedves olvasónak sok puszy és süti! Vagy vaniliás mogyorós mazsolás jégkrém! :D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat