Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
3D cset - hibák voltak

Kedves naplóm!

Igaz, már csak holnap lehet a 3D csetet használni, és utána megszűnik, de még épp időben rátaláltam valami szépre! (Lásd a képet)
Bezzeg ha azt írtam, hülye, de még akkor is ha azt, hogy bocsesz... Mi volt csúnya, a csesz?.........cseszegetés, ha azt mondom bocsesz?








Mindemellé persze ott volt, hogy rengeteg alap káromkodásnál nem kaptam szájkosarat, de a hülye szó az kiszúrta a TeveClub szemét, elnémíttatott miatta!
És egyszer egy másik tevével beírtuk egyszerre ezt a szót, mire valaki megszólal:
Szerintem ezek a hülyék direkt csinálják!
Mit látnak szemeim! Többes számban engedve volt! Nincs tiltás!

Apropó tiltás!
Ha valakit én akartam volna elnémíttatni, hogy csak én ne lássam mit ír, azt meg lehetett tenni. De visszavonni, ha esetleg mégsem szertném végül? Hogy a fenébe! Olyat nem lehetett! Mi a fenének, aki elnémul, okkal némul el...és kész.
Ha újra beléptem a szobába a tiltás lejött, de lehetett volna jobb is a rendszer!

És még akkor rengeteg idegesítő gondról nem említettem egy szót sem! Mint például a gombok, amik csak másodszorra működtek, vagy az olyan dolgok, hogy Gyurcsány nevét leírni Trágárkodásnak számított!
Vagy szintén egy kedvenc, amikor beleakadt az akadálytalanságba a tevém...
Ugyhogy naplóm, volt mikor ilyen időket éltünk!










Tudtad-e? Az összes tipp.
[Az ilyen írás a magam megjegyzései, kedves naplóm!]

1.) A TeveClub 3DChat-en szűrjük a trágár kifejzéseket. Aki trágárkodik az automatikusan két percre el lesz némítva. Az elnémított teve szájkosarat kap.
[Igen, és honnan tudhattam, hogy Gyurcsány neve csúnya szó? - Csak nem oda való téma...]

2.) A TeveClub trágár szűrőjét kijátszó tevéket az adminok eltávolítják a csetről.
[Azt hiszem, a képen látható szó, nem kijátszás. Ez hogy történt?]

3.) Az adminok eltávolítják a trágár, obszcén nevű szobákat! Figyelj erre oda, mert a szoba létrehozásáért levont datit nem áll módunkban visszaadni ha egy admin bezárja a szobádat!
[Érdekes, sok szép nevű szobát fedeztem fel. :)]

4.) Ha nem tetszik egy teve stílusa, letilthatod. Csak jelöld ki a tevét, és a bal alsó panelen megjelelenő tevefej mellett található 'további' gombra kattintva eléred a 'letiltom' gombot. Így a tevét többé nem hallod, nem zavarhatja meg a csevegésedet másokkal. A tiltások nem tárolódnak! Mikor legközelebb a csetre feljössz újra fogod őt hallani.
[Ez mind szép, és jó! De ha vissza akartam vonni??]

5.) Kiválaszthatod a szövegbuborékod, és a betűid színét! A beviteli mező alatt található két színes négyzetre kattints!
[Az egyetlen pozitív dolog! Jól működött.]

6.) Ha lassú a géped, szaggat a tevék mozgása, húzd a 'minőség' csúszkát jobbra. Ha erős, jól bírja, húzd balra a minél szebb megjelenítés érdekében!
[Bár jó dolog, a csúszka viszont nehezen volt mozgatható!]

7.) A szobában elhangzott hozzászólásokat visszaolvashatod a 'Korábbi üzenetek' gombra kattintva.
[Lehetett volna AtomCsetes háttere, hogy minden látszódjon minimálisan is.]

8.) A 'Ki kicsoda' gomb megnyomásával kiírjuk neked minden teve feje fölé a nevét, hogy könnyebben megtaláld barátaidat. A gomb újbóli megnyomására eltűnnek a nevek.
[Ha túl közel voltak a tevék egymáshoz, ...nem takarásba került..., hanem összemosódott a nevük...]

9.) A jogosultságok ugyan úgy működnek itt is, mint a klasszikus cseten. Piros, zöld, és barna adminok vannak. Ezeket a teve alatt megjelenő szines körrel szimbolizáljuk. Aki a saját szobájában van, az barna admint kap automaikusan. Ő adhat zöld jogot annak akiben megbízik. Így közösen léphetnek fel a garázdálkodó tevék ellen.
[No komment, minden rendben volt vele.]

10.) A szobatulajok és a szobaadminok kitilthatnak a szobából bárkit. Használják a /kick tevenév parancsot, vagy a teve panelén válasszák a 'további' gombot.
[Lehet hogy volt hibája, de nem voltam barna...]

11.) Tevéd nem túl gyakorlott az akadályok kerülgetésében. Ha valaminek vagy valakinek nekiütközik megáll, és megvárja míg egy könnyebben elérhető helyre kattintasz.
[Hát persze! Az orrom előtt lévő üres négyzetbe sem ment néhol!]

12.) Privát üzenetet küldhetsz a veled egy szobában tartózkodó tevének. Ehez írd be: /w tevenév:szöveged, vagy kattints a tevére és a panelén válaszd a 'Privát üzenet' gombot. Ezt az üzenetet csak Te, és a kiválasztott teve látja majd.
[Csak annyi: Mit jelentett a w?]

13.) A CSUPA NAGY BETŰK használata kiabálásnak számít. Ha folyamatosan kiabálsz, berekedhetsz, és mások sem szeretik az ordibálókat. Ha rendetlen vagy hamar minden más teve letilthat, és egyedül találod magad a sok teve között.
[Erről szerintem a 3D-n szó sem volt. Senki részéről sem.]

14.) Ha többször egymás után ugyanazt írod be, idegen szóval 'flood' nak hívjuk. Ez annyit tesz, mint elárasztani a többieket haszontalan üzenetekkel. Ezért ők téged letilthatnak, és adminok 24 órára kirúghatnak a csetről.
[Normális szabály, de ez tipp?]

15.) Próbálj hasznos, értelmes csevegést folytatni a cseten! A saját weboldalad reklámozása, a datiért kunyizás, a karavánokba való belépésre felhívás nem nevezhető értelmesnek. Aki ezeket műveli a cseten, számíthat rá hogy a többiek letiltják, és az adminok kirúgják.
[Igen igen, hogyne... De elkanyarodtunk a tippektől!]

16.) Hirdetésre használd a TeveClub oldalain található üzenőfalat!
[Ez a 15-ös pontba belefért volna...]

17.) Egyszer és mindenkorra hidd el nekünk, hogy NEM LÉTEZIK DATIKÓD! Aki pénzért, vagy egyéb juttatásért ilyet ígér neked, az át akar verni. Ha a figylemeztetésünk ellenére átvernek, a TeveClub nem tud felelősséget vállalni az elvesztett datidért, ellopott tevédért, stb.
[Végre megint tipp.]

18.) Tevéd hívójelét sokan kérhetik a TeveClubra(Dokira) hivatkozva, ám mindig tudd hogy ők csalók! Át akarnak verni, el akarják lopni a tevédet! A TeveClub soha nem fogja tőled a hívójeledet kérni.(Doki minden tevével olyan jóban van, hogy nincs szüksége rá)
[Így van! Ez még ma is nagyon fontos!]


2008. Augusztus 18-19.
A 3D Chat Augusztus 22.-én szűnt meg, 16 óra körül.

Kiegészítve: 2011. Február 11.
" ...nem takarásba került..., hanem" - szövegrésszel







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat