Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2008-10-05

Okt.3.:
Eszter, a barátnőm beteg volt egyész héten,én és Niki mindennap felvittük neki a házit.Pénteken is ez történt.Mielőtt mentünk volna Eszterékhez, előtte haza kellett vinnem a kistesómat.Késésben voltunk és ezért sűrgedtem a húgomat.Mivel már több, mint 1 órás késésben voltunk csak elkísértem a házunkig(a húgomat), de föl már nem mentem.Elindultam Nikivel Eszterékhez.Fent odaadtam az összes füzetemet Eszternek, de a nyelvtan nem volt köztük.Ezért elmentünk hozzám érte.Nálunk aztán pánikba estünk, mert volt otthon a kistesóm!!!!Gyorsan visszarohantunk a suliba, és szerencsére ott volt.Igaz jól leszidtak érte, de legalább meglett a tesóm, és Eszternek is odatudtam adni a házit.
Okt.4.:
Anyukám egyik volt kolegájánál voltunk házavató bulin.Ők Nyírszőlősben laknak.A házuk az valami meseszép.És ami nagyon tetszett volt két cuki kiscicájuk!Az egyiket Rozsdinak, a másikat Cirminek hívták.Főként velük játszottunk úgy 18 órától 22 óráig.Aztán bementünk, és feltettük a mamma mia! CD-t. Ezzel el voltunk éjfélig. Után még anyáék egy kicsit beszélgedtek, de negyed 1 körül haza jöttünk.Kb. ennyi volt a tegnapom.
Okt.5. vagyis ma:
Holnap megyek erdei suliba!!!!!!!!!!!Már alig várom!!!!!Ma annyi a feladatom, hogy be kell pakolnom, és rá kell vennem a nevelőapukámat, hogy adja ide a kis hp fényképezőt.Szúrkoljatok, hogy sikerüljön.:P
Mindenent egyebevéve mozgalmas hetem volt.Születtek jó és rossz emlékeim is.Remélem a következő hét egy kicsikét jobb lesz, mint ez volt!(ami tuti, mert a napkori erdei sulinál nincs jobb!!!!!!!!!!)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat