Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2008-10-08

húha, jó régen nem írtam... most se fogok sokat... a gimi aránylag jól megy bár ma kaptam egy 3-mast irodalomból... tiszta kiütés vagyok... juteszembe, ezt bővebben kifejtem: tele vagyok csalánkiütéssel, azaz úgy nézek ki mint egy nagyra nőtt grízestészta. nem tom mire vok alergiás, de már múlik mer dokinő írt fel mindenfélét és hat. apa megnézte neten és ha valamire alergiás vagyok akkor a fűszeres ételek jobban kihozzák. szedtem ilyen actival kidet mer finom oszt abból lehettem alergiás valamire egy kicsit... nah igen, meg nem kellet volna megenni mellé azt a 2 zacskó chio sombreros nacho sajtos chipset meg egy fél csomag fűszeres krumplit...lehetséges hogy kicsit túl sok fűszer volt ez egy napra??? :$ nah mind1, csak ne viszketnék... am kari fórumba írnék valamit, elküldés oszt azt írja h nem felel meg a TTC szabályzatnak. pedig nincs benne csúnya szó. emlékszem régebben is kijelezte de az azér volt mer benne volt h h.ü.l.y.e (azér írom így h most ne jelezze ki) de még azt megnéztem h nincs-e az egyik szón belül valami amit nem vettem észre... nézzétek meg ti is (mármint nem azt h mit írtam mer bonyolult de hol van ebbe csúnya szó???):
"nézzétek meg a 3.-at is mer abba van benne h mi van nikivel meg tracyvel, annyit mondok hogy tracy tényleg nem niki, tényleg nem tudja ki az, de van köze hozzá. am azt a részt én is bírtam, meg sylar mikor visszarakta klermaci fejét rá se ismertem (mint már írtam)... még a végén jó lesz... nyemakajom!"
most őszintén! harmadszorra nézem át szótagonként és még mindig nincs meg! ha valaki látja lécci írja meg melyik szó nem stimmel!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat