Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
1. Kezdetek-kezdete...

Minden 2007 októbert 27. napján kezdődött, amikor is vissza térhettem a régi kis életemhez. De ezt csak Én gondóltam így.
Egyállnevet vettem fel hogy kiderítsem, mi változott a kényszeres távozásom óta, jöttem elintézni a nem befejezett dolgokat exférjemmel, és a volt szeretőmmel. De az élet igazságtalan, a volt férjem talált magának új asszonyt, a szeretőm, akiért az életem is adtam volna úgy távozott ahogy Én egykor innen, kényszeresen.
Nem volt más választásom, csak tengettem unalmas napjaim, és megprobáltam megtalálni régi barátaimat, haverjaimat.
Ez a múltbeli ismerős keresés, később nagy félreértéssel járt, és megváltoztatta egész életemet.
Nos jártam a környéket, láttam sok új épület is volt.
Sok rendőrséget nyitottak míg el voltam. (Annak idején nem volt szükség rendőrségre, mert csak családi viszályok voltak...De úgy tűnik valaki rossz fát tett a tűzre)
És volt egy sötét kopott épület is, amit a kivűl állók csak Bűnözők szobájának neveztek.
A városban farkas törvények uralkodtak, a rendőrök, és a bűnözők is csak úgy nem törhettek be egymáshoz tömegesen, csak kint az utcán találkoztak, vagy 1-2 bátor bement egymás épületébe. Sokan meghaltak, de valahogy.... életben maradtak.
Nos megtaláltam 2 ismerősömet egy aranyos kis kávézóban. Katona volt az illető, és szorossan közre müködött a rendörőknek a bűnözők elkapásában, esetleg a megölésükben is segített.
Egyszer csak a telefonjához kapott az öreg katona, majd elindúlt. (A telefonban ezt hallota: Lázadnak a bűnözők, itt a Bűnözők szobályánál, itt van egyik társunk is...PUFF)
Oda ment az öreg, de Én is vele tartottam, kiváncsi voltam mi folyik ott. Ott voltak sokan, köztük kettő ismerösöm is, akik közül szintén katona az egyik, és a báűnözők oldalán harcolt. Rászolt az öreg, (mert ö a katonai vezető) és az pattant is, mint valami csicska.
Én nem szoltam semmit se, csak figyeltem ott, hallotam ahogy lövöldöztek. Majd bemegyek, ott látom én a mostoha testvérem, kiről késöbb kiderül hogy ő a bűnözők vezére. (Akkor én még pártatlan voltam, csak jártam a rendőrséget és a bűnözők szobályát, figyeltem az eseményeket. De viszont egyszer csak egy jellzőt kaptam a bűnözőktöl, és csak ott voltam, nem harcoltam soha...)
Egy nagyon régi barátomat felkerestem, akit szinte az anyám ként tiszteltem. Beléptem a házába, na és kit látok sörrel a kezében? Hát a rendőr kapitányt!
Ö azonnal észre vette a jelet, és amikor a régi barátom távozott tölünk, a rendőr, akit Theó-nak neveztek (ö volt a legnagyobb ellenségem) azonnal a M15-öst elővette, rámcélzott, és lött... (A mázlimnak hála, a rendőrök kancsalok :D )

Folyt köv.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat