Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2. A többi magától jön

Kényszerültem rá, hogy Én kémnek álljak, és figyeljem a rendőröket, köztük a saját kémünket is. Rendőr jelvénnyel a jobb oldalamon állitok be a bűnözők szobályába, ahol ugyanis a mostoha testvéremet George-t fel hívtam, hogy elmondjam Én vagyok az, és hogy mi az új állnevem, meg mit tudtam meg. Sajnálatos módon a telefon rendőr kezekben volt, és ök így könnyen meg tudtak mindent.
Az nap sokan pártoltak el George-től, és áttáltak "az erő sötét oldalára" a rendőrökhöz.
Mindössze hárman maradtunk ott a rejtekhelyen, George nem hitt nekem hogy láttam sok tagunkat az őrsön. Így a késöbbiek folyamán menekűlnünk kelett a saját helyűnkről, ahol a saját társaink támadtak ránk. Ekkor nyitottam én egy második Bűnözők helyét, és ott voltunk, de vissza-vissza mentünk a régi helyünkre körbe nézni, elhozni mind azt ami a mienk.
Késöbb a bűnöző vezértől helyettesi rangot kaptam, és hát idővel a hozzánk csatlakozóknak elkezdtem én is dirigálni. George hamar megunta ezt, így távozott is, és valahol az ismeretlenben él. Egyedül vittem tovább a melót.
Egyedül nehéz volt, mert hamar elment a hír, hogy épp ki a vezér, micsinál, kivel, és hogy.
Sok zürös helyzetbe kerültem, főleg férfiak álltal. (Gondoljunk itt Fülöpre, Leonra, és hát...Matt-ra is)

-Ezt muszály megemlítenem.
Egyszer Töki-hez bementem, elbeszélgettem vele (Ö is rendőr) hogy hogyan javulhatnék meg(persze nem volt szándékomban).
És kaptam jogot akkor a házára, és bármikor ki be járkálhattam. Egyszer bevittem oda a bűnöző bandát, amikor Töki épp távol volt, és elpusztítottunk mindent, és elvittünk mindent... (Tanulság: Ne add az első idegen kezébe a lakáskulcsot...)

Folyt köv.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat