Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2008-12-07

Hupsssz:D
>
>1.Melyik volt életedben az egyik legszebb nap??
Az egész életemben, vagy a karaván életében? Az én életemben természetesen az, mikor tapicska, vagyis Zsuzsi megszületett, de mondhatnék egy-egy "szerelmes" pillanatot is, vagy mikor életemben először megláttam a tengert - tehát sok volt. "Karavános" életem során pedig az, amikor az egyik kislány azt írta levélben, hogy minden gyerek számára van egy olyan felnőtt, aki nagyon meghatározó az életében - és ez az ő számára én lennék. Vagy az, amikor más valaki a születésnapom előtti napon kivárta az éjfelet, éjfél után pár másodperccel írt nekem köszöntő levelet - majd elaludt szegénykém, de azt akarta, ő köszöntsön elsőként. De az is szép volt, mikor ellopták a karavánt - és egész napos küzdelem után estére Hópihus nevén volt végre! Tehát ilyen szempontból is volt sok!

>2.Büszke vagy Morita Shinobu-ra mármint a lányodra hogy ilyen jó a kari?
Morita Shinobu becsületes neve Zsuzsi - és büszke vagyok rá, persze! 12 éves létére nagyan felelősségteljesen intézi a karavánt - szerintem nem sok 12 éves lenne erre képes!

>3.Mikor alapult a kari??
Tavaly nyár végén, egészen pontosan augusztus 9-én.

>4.Nagyon sajnálom az elhunyt kutyusod.Mesélnél róla?
Mit mesélhetnék? Gyönyörű volt - bár csak egy keverék -, okos, hűséges és kedves. 16 év, míg velem volt, rengeteg idő! Igaz, már közel egy éve meghalt, de még mindig nehéz nélküle... Az idei lesz az első karácsonyunk, hogy nincs velünk:( Nagyon jólelkű kis kutya volt...

>5.Egy ilyen karaván vezetése sok gonddal jár??Hogy tudsz emellet dolgozni??
Hát, kénytelen vagyok! De a karaván gondja nem csak az én gondom - én csak besegítek Zsuzsinak, a feladatok nagyrésze az övé.

>6.Volt-e már olyan tag akit kikellet zárni mert zavarta,rongálta,kiüldözte a karitagokat??
Olvastad a Magazin decemberi számát? Abban teszünk említést Csiliről - hát ő pl. De említhetnék valami Tibit is, aki trágárkodott a fórumon, de valami olyan elképesztően, hogy én még olyat nem láttam! Ahányszor kirúgtuk, annyiszor jött vissza, ahányszor a TC zárta ki, annyiszor jelent meg új tevével. Elmondta, hogy az a célja, hogy tönkretegye a karavánunkat - ráadásul örömét lelte a nézőközönségben! Tehát megtiltottuk a tevéknek, hogy a fórumra bármit is írjanak, amíg ez az elmeháborodott ott van - végül megunta és elment. De más példákat is említhetnék, több ilyen volt és van, sajnos:(

>7.Hogy sikerült ilyen sok tagra szerttenni??
Nem tudom - csak jöttek jönnek. Arról lehet szó, hogy ha egy karaván becsületes, annak híre megy, oda belépnek. Ezen kívül rengeteget toboroznak a Tevékeny Tevék!

>8.Olvastam hogy egy bizonyos 10 éves kislány valamilyen emo-s neve volt,
>egyszer ellopta a karit és sok datiért adta vissza.
Emogomo3-nek hívták és irigy volt a TTK-ra. Neki is volt karavánja, de abban alig volt valaki, a 3 hetes TTK-ban meg több, mint 700 teve volt már akkor. A vezetést tapi a hitvesére bízta, míg külföldön nyaralt, ez az emogomo-3 meg csellel elérte, hogy Apróságom átadja neki a karit - való igaz, hogy sok datiért tudtam csak visszavenni nekik: tapinak és Apróságomnak.

>9.Mikor csatlakoztál a TeveClubhoz??És miéert pont ezt az oldalt választottad??
Igazából azóta a bizonyos nap óta tevézek - azért, mert tapi és Apróságom engem kértek meg, hogy segítsek visszaszerezni a karavánjukat. Azon a napon szerettem meg a Tevékeny Tevéket - azelőtt azt sem tudtam, mi fán terem a Teveclub!

>10.Volt-e már mélypont a karavánban??
Talán az, amikor, még tavaly ősszel tapi elfáradt és átadt, úgy érezte, nem térül meg a sok munka, amit a karavánba fektet és átadta azt valakinek. Ki is lépett innen - de a tevék többsége utána ment. Az új vezetőt eltiltották rossz jegyei miatt a gépezéstől, így tapi az ő tevéjéről tovább vezette mégis a karavánt. Én mondtam neki, hogy adja vissza a vezetést tapinak, ha már így alakult - és a tevék kérése is ez volt! De milyen jó, hogy megtette: következő nap valami miatt kizárták ezt az új vezetőt, bizonyos miss Putyit







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat