Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
úgyse olvassa el senki.

Már megint ő... bár meggyőztem már magam hogy biztos csak az én hibám volt, hogy úgy elbánt velem, de most ez. kiírtam msn-re: "jó hogy így kellett megtudnom:S és vannak ötleteim hogy miért" erre Ő kiírja: "De szar egyeseknek. De nem baj. Így jártak!" biztos vagyok benne hogy nekem szólt, majdnem teljesen biztos!
De ez az egész nem így kezdődött.hanem úgy hogy néhány szülő kitalálta hogy csináljunk szilveszteri házibulit. és ezt Náluk tudnánk megcsinálni... mindenki beleélte magát, az anyukája beleegyezett... ha nem eszünk a szobában, nem piálunk, a Szobájában táncolhatunk mert jó nagy, van hely stb.
Erre megtudtam a lánytól akit most szeret, hogy azt akarja hogy a Nagykun klubban legyen. és majdnem biztos vayok benne hogy miattam. Mert az anyám azt akarta hogy a buli után aludjak ott. azt mondta hogy az éjszaka közepén nem fog velem kocsikázni. ezt elmondtam az Ő egyik haverjának, aki nekem is haverom. de ez a gyerek beszél össze-vissza, és kavarja a sz@rt. nemhiszem hogy direkt inkább csak rosszul ad át üzeneteket, és így teljesen elferdít mindent. biztos elmondta Neki, és Ő meg persze ezt nem akarja. Egyszerűbb lenne ha azt mondaná:
-Ne gyere a buliba, nem látunk szívesen!-vagy üzenhetne azzal a haverral vagy akár a szemembe is mondhatná hogy akkor menjek haza biciklivel vagy ahogy csak akarok mert nem akarja hogy ott aludjak. de nem Ő nem csinál ilyet, neki nehezére esik az egyenes út. inkább elrontja az egész bulit, csak ne kelljen ezt így mondania nekem. nem mintha nem lenne elég bátor, csak nem akar velem beszélni. vagy talán nem tud a szemembe pofátlankodni.
Ha valamilyen csoda folytán elolvasnád, és magadra ismersz, akkor mondd meg nekem hogy ne menjek el a buliba és kész. Kibírom ha kiközösítenek, és egyedül vagyok. Fáj, de ha nektek ezzel jobb akkor nem számít.

és ha bárki elolvasta akár megírhatná hogy mit gondol. de úgyse fogja. szóval mind1...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat