Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Karakter

Karakter:

Káosz Kobold

A Káoszkobold arcát senki nem látta még... vagy ha mégis akkor sem hiszi el, hogy AZ lenne az akit látott. Nem földi lény... ám senki nem mondaná meg róla. Hogy csontjai a gyémántnál keményebbek, az adamantnál szilárdabbak... ezt senki nem mondaná meg. Hogy karmai vannak akár Wolverinnek? Ugyan... legyintenek rá sokan.
Hogy mit tud? Kérded... Nos az elemi hülyeség gyilkolni képes. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Ő maga. Egy zseni...és egy őrült egy személyben.

Minden cucca a Pókember Zöld koboldjától lopta... de tovább fejlesztette. Olyan fegyverzetet elképzelni nem bírsz... hogy honnan szedi elő a dolgait? a válasz egyszerű... a Zsebéből. Ám nem egyszerű zseb az... de ezt te úgy sem értenéd, a elkezdeném a Kvantumfizika alapjainál... Mindegy is. Nem is tudod ki ez, nem is tudod mit csinál, és azt sem tudod hol van... De egy dolgot tudsz.
VAN! És Ő a legelemibb gonosz aki létezik... Elvégre milyen gonoszság, hogy el akarja lopni az emberek édességét... Milyen gonoszság az, hogy ingyen ad internetet a lakosságnak... Tévét, ami mindenkinek mást mutat... Milyen gonoszság, hogy Jólétben tartja az embereket! De téged... Téged kedves Szuperhős... Téged meg szívat ezerrel... Nos EZ Ő. A Káoszkobold!

TOTÁLIS GOLYÓÁLLÓ, TOTÁLIS MÁGIAÁLLÓ, TOTÁLIS ELPUSZTÍTHATATLAN, LEBÉNÍTHATATLAN, MEGBOLONDÍTHATATLAN, ÉS EGYÁLTALÁN.... HALHATATLAN!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat