Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Aranyköpéseim+Aranydolgaim

Sziasztok! Na én ezeket mondom/mondtam

1. Apa szól nekem:
- gyere kisfiam cseréljük ki a gumibugyit,mert bekakiltől. mire én:
-úgyis "beszajok" és elszaladtam

2. Tegnap megtaláltam nővérem cukros papírját. Szörnyülködve megszólaltam: ennyit megettél és nekem nem is hasz? Persze nekem is volt ugyanannyi cukrom,szóval az enyémből nem evetett,csak azt sérelmeztem,hogy az övéből nem ad nekem.

3. Vanessza a vaj

4. Játszottam a nővéremmel és csengettek. Jött tata. Nővérem kiment beengedni. Mire visszajött az egész pattogatott kukorcát szétszórtam a lakásban szerte-szét. Kb. 2 perc alatt. Ugye milyen ügyes vagyok? nem!(szerk. véleménye). A dologhoz hozzátartozik,hogy utána segítettem összszedni minden erőszak nélkül a pattogatott kukoricákat szanaszét a lakásban.

5. Hozna nekem valaki egy "létlát" a garázsból ide az "udvalba"?

6. Nekem mindent szabad!

7. Bekapcsoltam a kocsi vészjelzőjét a garázsban és mire észrevették lemerítettem az akkumlátort...! Nem értem.. miért nem találták ők is ezt viccesnek?

8. Baba nem kell sírni az oviban,mert...! Nekem úgy is minden bajom lesz-válaszoltam

9. Miből iszik a teve? (az oldalon találhatóra gondolt).

10. előre leszegeztem,hogy nekem sárga fésű kell az oviba. Anya nem talált sárga fésűt,de hozott sárga poharat. Mire én megkérdeztem: Hol a sárga fésű? Talán nem kaptál?

11. Azon tanakodva,hogy hol legyen a nővérem ballagása megkérdezték tőlem? A xy étteremben vagy az Aranykacsa étteremben? Mire én: nekem némakacsa kell:D! Jah most jövök rá,hogy nem ezt kellett volna mondjam,de már mind1:D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat