Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2009-03-25

Nos, egy kedves kis péntek esti kalandomat fogom itt elmesélni írtó részletesen, felesleges elolvasni, de a végin a csattanót ne hagyd ki, olyan jót nem fogok egyhamar cselekedni.
Tehát péntek este volt és mentem kocsmázni. Meglehetősen fáradt voltam, mert törióra helyett a Nemzetimúzeumot látogattuk meg, aholis rögtön úgy kezdték a dolgot hogy egy elszúrt rómaiszám volt dekorálva a bejárattal szemközti szoborra; mindenesetre a mízeum nagyon betett.
Fél hétre volt megbeszélve a találkozó a haverommal a Wesselényi utca négyeshatos megállóban, ahonnan egyenest a Dob utca irányába vettük utunkat. Kábé 7 percnyi járóföld a vilanyosmegállóból a legendás SZINES nevű italozó. Itt található két játékgép öt asztal fényár vicces vécé (kötelezően az ellenkező nemnek szántat illik használni) és a híresen hírhedt St. Martin sör 145 forintért!! A többi ital is iszonyatolcsó. Hát ide tértünk be jóbarátommal. Első mozdulatra mindketten rendeltünk egy-egy üveggel a jóféle szentmartinból. Ez hamar le is csúszott. Bajtársam megelőzőtt az ivásban, így ő jutott el elébb a harmadik körhöz és mivel tért vissza a kezében, egy golden brau nevű sörrel. A szentmartin ugyanis kifogyott 4 üveg után. Ő még nem tudta, de én már igen, hogy az amit a kezében tart a sátán söre. Hogy miért, mert 3 térfogatszázalék alkoholt tartalmaz!!! Bezzeg a jó szentmertin 4-et. Én inkább egy üveg ászokat kértem 210ért. Eközben érkezett meg másik bajtársam, aki mire az asztalunkhoz ért, 2 üveg sopronit és egy zacskó burgonyaszirmot szorontgatott. Ekkor támadt a jó ötletünk, hogy veszünk 5 cent Black Dragont. Ez az ital gyomorkeserű, jobb mint az unikum de rosszabb mint a jäger és legendás az utóíze. Több mint a felét sikerült megitatnunk a márkkal (aki eredetileg is velem volt) azzal a címszóval, hogy mi már ittunk, ennek ellenére a vége nekem jutott. Még behabszoltunk csipszet meg ropit aztán szedtük a sátorfát és elindultunk a rókalyuk nevű helyre. Itt mindhárman egy-egy kozellel gyarapodtunk. Megjegyezném, hogy egy írtó vicces alkesszal is találkoztunk ottan aki egyfolytában denszelt meg a rasmus énekese volt a csapos ne mindegy. Ide jött egy harmadik bajtárs aki moziban volt és egyúttal teljesen üres piatani szempontból, másszóval józan. Na és most következik az eseménysor, ami még így utólag is nagyon tetszik.
"Lehúztam a kozeles üvegben legalább harmadáig álló sört ami baromira rosszul esett, aszittem kidobom a taccsot, rosszul voltam, de nem baj, felkerekedtünk és felmentünk a hosszú bejárati lépcsőn. Ekkor úgy éreztem, elmúlt a baj, és ennek hangot is adtam:"Vazeg srácok, ha egy centtel is több van abban az üvegben, akkor az tutira kijön" és ekkor BROÁFF. Az úttest szélére dobtam. Mindenki csodálkozik, én felnézek és ennyit mondok:"Tévedtem""
Írtó jó volt. A vicc az, hogy "egyéltalán" nem voltam részeg és másnap sem voltam másnapos, az est további része pedig érdektelen.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat