Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Oroszlán

Oroszlán (Július 23 - Augusztus 23)


A Tűz jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Nap. Szereti, ha elismerik és felnéznek rá. Vezető személyiség, fontos számára mások véleménye.

Jellemző rá a bátorság, a szabadságvágy, ő képviseli az erőt. Az oroszlán a legbüszkébb jegy. Olykor csak azokkal az emberekkel szimpatizál, akik pozitív véleménnyel vannak róla, ezt hiúságának köszönheti.

A jegy szimbóluma az oroszlán, mely az állatok királya, ez az oroszlán jegyű emberek jellemében is megnyilvánul. Uralkodásra született, szereti, ha őt csodáló emberek veszik körül.

Kreatív és önmegvalósító. Szereti, ha van tekintélye. Nem képes megalázkodni, és ritkán tart önvizsgálatot. Nagy az önbizalma. Ugyanakkor őszinte ember, szívesen segít társain, igaz gyakran hátsó szándékkal teszi ezt.

Fontos számára az elismerés, tettei látványosak. Szereti a kényelmet, nem sieti el a dolgokat, szeret lustálkodni. Hajlamos természetesnek venni, amit kap, mintha egyértelműen járna neki. Nem minden kapcsolata őszinte, hiszen elvárja a hízelgést és a dicséretet.

Igényli a másoktól jövő szeretetet. Általában meggondoltan cselekszik, de megesik, hogy elragadja a szenvedély.

Gyakorlatiasak és lelkesek. Nehéz eleget tenni nekik, de keményen képesek küzdeni a vágyott dolog után, még akkor is, ha az csak egy luxus dolog. Hiányzik belőlük a kellő alázat az élet és embertársaik iránt.

Azt hiszem, nem minden igaz rám. De összességében tipikus oroszlán vagyok:) Hogy ez jó, vagy rossz, mindenki döntse el:):) De imádok leó lenni:)


Amúgy most beteg vagyok:( Itthon vagyok már csütörtök óta, és úgy néz ki, hogy még holnap se megyek suliba. Úgyhogy unatkozok... De a nagyobb baj, hogy nem vagyok túl jól még mindig:(







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat