Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2009-04-24

Végre péntek van!!! Már nagyon ideje volt...
Sosem hittem, hogy van lehetetlen, de ez a hét egy kicsit megingatott ebben az elgondolásban. Szó szerint elfáradtam idegileg, és ilyenkor jut eszembe, amit a szüleim régebben mondtak, hogy: addig tanulj, míg teheted! Akkor minden egyszerűbb volt, bár szerettem tanulni, így a suliban sosem volt gondom, de az életben már nehezebb megállni a helyem. Néha nagyon utálom a munkahelyem, és a vele járó stresszt, de ilyenkor csak annyit tehetek, hogy örülök, hogy a válság közepén legalább munkám van! Nem ilyennek képzeltem az életem, álmaimban sikeres, szép, nyugodt és boldog voltam, aki bármire képes... Hát ez néha nehéz! Amit pláne nem értek, hogy a nők miért fúrják egymást állandóan??? Mindig van valami hiszti a melóban, sértődés, irigykedés, más kipletykálása, leszólása... Bár az ilyesmit nem szoktam magamra venni, mert nem érdekel, ha engem bántanak. Csak ezt sosem fogom érteni, ennyi! Ha valaki hülye körülöttem, csak nézek, mint lufiárus a nyílzáporban.
Hogy jót is írjak, most megpróbálok valami szépre gondolni...
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Úgy néz ki, hogy lesz egy vadászgörényem! :) Mivel az albérletbe nem hozhatok kutyát, így ezt szeretnék! Már kitaláltam, hogy Oli lesz a neve! Már csak a görényke kéne... :D Fehéret nem akarok, mert az gyorsan koszolódik, a vörös ronda, így ilyen szürke-vadas színű lesz, mint a mosómacik! Remélem, hogy a macskánk fogja majd értékelni! Ha nem jönnek ki egymással, akkor anyukám örökbe fogja fogadni a cicánkat, már lestoppolta magának! Szerinek (a macskánknak) úgy is jobb lenne egy nagy kert, mint egy lakásba zárva egész nap. Azt meséltem már, hogy milyen "fura" macskám van? Néha megőrül, és nekifutásból a falnak ugrik, dobbant rajta, szó szerint végigfut a falon, aztán irány a szoba másik fala... ezt így ide-oda! :) Csak az én ölembe ugrik fel, szeret ott elaludni, és úgy nyugtatja meg magát, hogy a felsőm egy kis részen bekapja, és szívogatja, mintha cumi lenne, vagy én nem is tudom, hogy ilyenkor mit érez/hisz... :) Szerintem nem volt gyerekszobája!
De ettől mindig elalszik, én meg hagyom, mert jó rajta nevetni, ahogy cuppog...
Régen állatorvosnak készültem, imádom őket! De az egyetemen latint kellett volna tanulni, amihez nincs érzékem... a német sem ment soha. Pedig kéne egy nyelvvizsga, ennek hiányát egyre jobban érzem! Nagyon sok dolgot kell még megvalósítanom. Elsőnek a vacsorával fogom kezdeni, mert már éhen halok!!!

A héten volt a névnapom, most a hétvégén fogjuk ünnepelni, ha hazamegyek anyuékhoz, és most elképzeltem, hogy milyen sütit fogok sütni... Jah, kaptam egy nagyon szép sms-t erre az alkalomra az egyik barátomtól, ezt még megosztom Veletek:

"Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét, oly széppé írnám, mint a tündéri álom, a legboldogabb te lennél ezen a világon."
Hát mondanom sem kell, hogy jó érzés, ha az embernek vannak barátai, és sokan szeretik - ez nagyon fontos!!! (Legalábbis nekem.)
Jó hétvégét Mindenkinek!








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat