Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Qaesitum Globus (2.küldetés)

Nem vesztegette az idejét; Aden népét gyûjtögetésre szólította fel. Szükége volt bizonyos anyagokra, hogy kaput nyithasson a Perem Vidékre. Közvetlenül Giran Templom lépcsõjének tetejére tervezte a kaput. Az emberek segítették õt, hétvégére minden készen állt. A fogadási ünnepség rendben lezajlott, a térkapu kifogástalanul mûködött, Gotfried biztonságosan megérkezett. A lovag felvázolta a helyzetet a városiaknak, akik támogatásukról biztosították õt. Meg akarta keresni Andrejt, hogy egyesíthessék erõiket újra. Egy héten át készítette fel embereit, hadsergéhez egyre többen csatlakoztak. Kémhálózatuk pénz alapú volt, és mint ilyen, teljesen megbízhatatlan. Õ maga kutatta fel hát azt a három szörnyet, akik a Qaesitum Globus nevû legendás látógömb darabjait õrizték. Amint megtalálta õket, egy kiáltványt tett közzé:

"Amint ígértem, felkutattam az elvetemült szörnyeket, akik a Qaesitum Globus darabjait õrzik. Az elsõ darabot, a Sárga Szilánkot Chertubánál találjátok, az Ork Vezérnél, aki visszahúzódott a tengerparti Ork Barakk táborba. Paniel, az Unikornis birtokolja a Vörös Szilánkot, a gömb második darabját; Paniel az Elbûvölt Völgy észak-keleti dombjain él. Mind közül a legerõsebb, Andras Szelleme, az Áruló. Valaha az Arcátlanság Tornyában bújdokolt a fejetlen lovag, ám most a Lerombolt Kastély-t övezõ hegység észak-keleti felében találtam reá.
Dolgotok nem lesz egyszerû, sok bátor harcos veszett már oda eme szörnyekkel való küzdelem során. De erõsítsen titeket a tudat, hogy nemes cél érdekében álltok mellettem. Öljétek meg hát ezeket, és hozzátok el nekem a gömb darabjait! Eva áldása kísérjen utatokon!

Gotfried, az adeni hadseregek parancsnoka"







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat