Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Mese 1.rész

Chris Corbet tollából:A Teveclub naplója bemutatja:
Zsarnokok és Királyok mesét.

1.rész:
Taktika,Terv,Előkészület.


Hol volt,hol nem volt,volt egyszer egy király akinek neve Ferdinánd volt.Ferdinánd Szicília királya volt,és erőskezű,igazságtalan fickó.Volt neki egy csodaszép lánya akinek Emilia volt a neve.E lány minden urat megbabonázott gyönyörű kinézetével,de egyiket se szerette meg.
Volt egyszer egy katona ki Christina királynő seregében szolgált.Erős,jóképű,okos,jómegfigyelő ember volt.Kinézete elég gyerek,de már jóval több a kora a 15-nél.Ugyanis e bátor katona 21 éves.
Egy nap kellemetlen hír érkezett Christina királynőhöz.Meghalt szeretett férje,a császár,ki annyi embert legyőzött,védte a jót,védelmezte országát.Az egész udvart sokkolta a hír.Közben Ferdinánd király rájött,hogy ha minél rövidebb idő alatt elfoglalja Angliát,ő lehet Európa Ura!Ehhez viszont megannyi pénzre,katonára,hadiflottára lesz szüksége.Ferdinánd elkezdte a munkálatokat,és megtalálta amit még apja hagyott őrá,az Olasz Jégkardot.Ugyanis ezzel a kardal utat lehet csinálni a vízen,mégpedig jégből.
Eközben Angliában Christina hercegnő megbeszélést hívatott össze.Kiderült új Parlament lesz,és Christina hercegnő eljegyzése.(Még most sem értem hogy a férje halála után 2 nappal már házasodik).
Ferdinánd elkészült a flottával,tervel,taktikával,hadsereggel és elindult Anglia felé,hogy legyőzze Christina hercegnőt és ővé lehessen egész Európa.Szegény Angliaiak semmire se számítottak,csak egy katona tudta,hogy mi fog történni,de nem hittek Chrisnek,mert ez volt a neve ennek a katonának.


FOLYTATÁS NAPONKÉNT !!
Jó szórakozást!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat