Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2009-08-16

Túl mindenen. Snassz, mert filmcím, de akkor is ez jut eszembe.

Klassz volt az utolsó középsulis tanév. Nagyon élveztem. Csak a nyár látta kárát. Ismét ugyanaz, mindig ugyanaz. Én pedig nem tanulok, nem erősödöm :) A fenébe...

Az érettségim elég jól sikerült, három 4essel és két ötössel zártam, plusz kaptam egy felsőfokú angol nyelvvizsgát. Teljesült egy álmom, egy célom. Itt az ideje újakat keresni.

Fölöslegesen bár, de irogatok még. Squasholhatnékom támadt a nyáron. Azonnal lemondtam róla, miután kiderült, hogy egy féléves bérlet 100e forint. Most görkorizni tanulnék meg, csak 4e forintból épphogy kapok egyet, és utána még valahogy meg is kell élni. Nem mindenkinek a szülei(szüleje) pénzeli a fiacskáját. Reggelente kocoghatnék, az sem kerül semmibe, csak nincs olyan cipőm, amit tönkretehetnék, plusz ehhez nekem valami hatalmas elhatározás kellene. Mostanában tollasozom. Igen, kicsit homoszexuális beütése van, lehet néhány ember furcsán néz rám játék közben, de 10-15 perc szaladgálás után, amikor már rád van izzadva a póló, és támaszkodnod kell a kezeddel a térdeden, már egész más véleménnyel vagy a játékról.
Idén nyáron nem íjászkodtam...amióta felépült itt a hyperszuper aquapark, nincs hol lőni... Bringázni sem bringáztam annyit, amennyit szerettem volna. A sportokról azt hiszem ennyit. Van még hova fejlődni.

Nyáron sajnos szellemileg sem képeztem magam agyon. Nemrég elkezdtem olvasni egy könyvet, de a körülmények nem teszik lehetővé számomra, hogy oda tudjak koncentrálni, így alig tudom miről szól.
Közöm sincs a vezetéshez, de egy kis kresz tesztet szeretnék csinálni. Valamivel legalább lekötöm a gondolataimat, remélem :)

Mára, és gondolom egy jó időre ennyi. Pont.

“S mert vándor vagy, minden nap tovább kell menned az úton, mely egyetlen célod, tehát lelked és a lelkedben elrejtett isteni tartalom megismerése felé vezet."







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat