Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
LOKI!!!!!!!!!

ugyeh, senkinek nem kell mondani, h kedden este győzött a Loki
ezzel pedig felkerült a BL főtáblájára×))))
de:
>a Bl elődöntéjének elődöntőébe sem jutnak be, főleg, ha az 1. selejtező selejtezőjében a Barcat vagy a MU-t kapják ellenfelül
>igaz, x1 a MU-t legyőzte 1-0ra×) (de ez nem jelent semmit!) mivel az régen volt ez meg most van!
>iszonyatos-nagy szerencse és iszonyatosan rossz játék kellenne a Mu-tól vagy a barcatól, h a Loki továbbjusson! {mert ismerjük mindannyian a Barcat és a Mu-t(főleg Real Madrid szurkolók[köztük én is×)] azután a 6-2 után én is azt mondom, iszonyatosan rosszul játszott a Madird!!!!!!!!)}
>és a Real Madrid se egy nagy Bl-guru, mert még az 1. körön se jutott túl(Liverpool ellen????????? jó hogy!) akkor a Lokitól mit vártok/várunk?????? ha szemben találják magukat akár egy Rangessel vagy egy Lionnal?
>a Real Madridban, a Barcaban és a MU-ban is vannak nagy sztárok, akinek a Loki-beli játékosok csak leshetik, milyen cseleket tudnak, utánozni próbálja a Lokinak a játékosa pl Ronaldo(Real Madrid), Rooney(MU), Messi(Barca), Kaká(Real Madrid), Benzema(Real Madrid), Ibrahimovic(Barca) mozgását!!!! és a Lokiban??????? mondjuk, Varga és Rudolf bombagóljai majdnem kiszakították a hálót, de akkor is! van több? Leandro, Varga meg Rudolf...ezek vannak! több nincs!


Isten bocsásson meg, (meg ti is, kedves olvasók, akik most iszonyatosan-nagyon szidtok engem, mert nem bízok a Lokiban, szégyellem magam!) de ez így van! akinek nem tetszik a "vérző igazság", az írjon!

További Szép Reggelt/Napot/Estét!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat