Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2009-08-26

...Újra áll a Smaragdváros,
vén szakadék peremén,
Csillagzápor ős-fényében
táncolsz Te és veled én....


Ajjj mostmán nem tudom mi van:( Jó egyedül lenni, de mégsem. Nem hiányzik nekem senki. csak Valaki. akit nem ismerek. Nem tudom hol lakik, hány éves, hogy néz ki, hol tanul, hol zenél, mit zenél. Egyszer talán megtudom. De mikor?! Néha rámtör a magány érzése, mikor ülök a szobámban és nem beszélgetek senkivel. Ilyenkor jól jön egy kis zene és végül megértem hogy jobb ez így. Meg van olyan is hogy tök jó egyedül lenni. Lelkileg és másként is. Amikor látom hogy mennyien úsznak a szerelem tengerén és a hajójuk majd' kettétörik. Ilyenkor nem irigylem őket. Meg alapból nem irigylek senkit se. Mert ők ilyenek én meg ilyen vagyok.
Ültem a fogorvosi rendelőben és olvasgattam az elmúlt havi lapokat. És egy cikk megfogott. Már tökéletesen nem emlékszek rá, de valami olyanról írtak benne, hogy valamelyik népcsoportnál a házasság egyet jelent a halállal. És ha valaki nem akar meghalni, az nem házasodik meg. Aztán kibontotta, hogy mikor két ember egymásra talál, megszűnik az hogy Én. Nálam is és őnála is. És lesz belőle: Mi. Ez olyan szép szerintem. Meg olvastam olyat is hogy párkapcsolatnál mennyire hanyagolhatók el a barátok.
KÉt pár volt szembe állítva egymással. Az egyik pár teljesen elzárózott a világtól. Najó, nem teljesen, de ami a barátokat illeti, eléggé elszigeteltek lettek. Több időt töltöttek egymással, mint általában. Mindent együtt csináltak. A szakdogát együtt írták meg. És ha választhattak, hogy haverok, vagy otthoni szieszta, akkor a másodikat választották. Egyszerűen nem tudtak elszakadni egymástól. De nem is bánták meg.
A másik pár pedig megtalálta a középutat. Rengeteget töltenek a haverokkal, buliznak. És egyik sem féltékeny a másikra. Mert nem kell sülvefőve együtt lenni, hiszen bármilyen élethelyzetben lehetnek, mind ketten tudják, hogy szeretik egymást.
Jó lenne mindig féltékenység és irigység nélkül élni.
Attól tartok hogy én sose fogok olyat találni, aki bármilyen élethelyzetben, bármikor tudja azt gondolni hogy szeret. vagy hogy is mondjam. Megvan köztünk a bizalom. Jó lenne bízni a másikban. Jó lenne úgy ölelni, hogy az egy évezredek tűnjön. Jó lenne nézni a naplementét. Együtt. Egy irányba.
Na vége a nyálas szövegnek:D remélem nem olvassák olyan sokan.
üdv néktek....







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat