Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Azt akarom...

...hogy örökké tartson!
Soha nem akarom elveszíteni Andrist! Tegnap sokat beszélgettünk, komoly , és fontos dolgokról. És amikor hazament, azt mondta, ő úgy érzi hogy nem fog elengedni soha! Az a gond, hogy fiatal, és ilyenkor még érezget az ember mindenfélét. Szeretem, azzal nincs gond. Bármit megtennék érte, és tudom ő is így van ezzel! De minden változik. A szerelem egyszer elmúlik!Bár ne így lenne!
Annyira szeretem, és annyira kell nekem hogy ez már fel sem fogható.
Róla álmodtam az éjszaka, és nagyon rossz volt. Megcsalt, és utána jött magyarázkodni. És annyira rosszul esett, nem voltam tudatában hogy ez álom (sokszor érzem hogy álmodom csak), de most nem! Olyan valóságosnak tűnt. És hirtelen felébredtem, remegtem, még a könnyem is kicsordult, nagyon rossz volt! Ha egy álom ennyire megviselt, mi lenne élesben?!
És pont tegnap este erről beszélgettünk. Mondtam neki, hogy ha meg akar csalni, akkor előtte inkább írjon egy üzit, vagy hívjon fel, hogy vége, de belőlem ne csináljon hülyét. Jobb akkor előbb tisztázni, és nemmegcsalni a másikat. Sokkal jobban esne! Azt mondta erre hogy kizárt hogy megcsaljon! Most én is így érzem, de soha nem lehet tudni mikor jön egy másik nő. Lehet nem is tud róla, ez nem úgy történik hogy elhatározza hogy megcsal. Csak úgy jön. De akkor mindenképp szóljon előtte.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat