Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
ZTK

ZTK - Zenei Tehetségkutató

Jól énekelsz? Esetleg hangszeren játszol? Netalántán zeneszerzéssel is próbálkozol? Mérd össze magad a karaván többi tagjával! Jelentkezz a Zenei Tehetségkutatóra (ZTK), ahonnan garantáltan nem távozol üres kézzel!
Az első helyezett 3, a második 2, a harmadik 1 datoláyt nyer, a többieket pedig - a jelentkezők számától függően - euróval díjazom.

Nevezési határidő: MÓDOSÍTVA: október 25. vasárnap

Az első fordulóba a TTK bármely tagja nevezhet, bármilyen zenei műsorszámmal:énekkel, hangszeres előadással, de akár saját írású művel is. Nem lesznek külön kategóriák, tehát idulhatsz egyik fordulóban saját zeneművel, másikban énekléssel.

Ahhoz, hogy a zsűri pontozni tudjon, a műveknek fel kell kerülniük az internetre, azért a nevezéshez fel kell töltened művedet a videoplayer-re (TECHNIKAI INFÓK LEJJEBB).

Fontos, hogy a videó nevében legyen benne tevéd és a forduló sorszáma is!

Tippek: Mindenképpen ellenőrizd a felvételt, mert ha recseg, nem fogjuk hallani, mire vagy képes... azt pedig mindannyian sajnálnánk. Nevezés előtt gyakorolj sokat, nehogy a lámpaláz miatt rontsd el! Viszonylag csöndes környezetben vedd fel az előadást!

Ha feltöltötted, a videó linkjét küldd el nekem (mármint a tevémnek). Mikor mindenki nevezett, kirakom a linkeket a naplómba. A sorrendet 3-4 tagú zsűri állítja fel, de az érdeklődő tevék is pontozhatják a nevezőket 1-től 10-ig, az ő véleményüket is beszámítjuk. Az eredményeket elküldöm a tevéknek, de leírom a naplómba is.

Zsűritagok: Vadon Viktor (vagyis én), Prof. aribaba, Syvan, Hópihus, Édi Gabriella, Pukocskácska, bellá, Vizen. (Zsűritagnak is jelentkezhettek, írjatok nekem üzit!)
A zsűrizés és nevezés NEM ZÁRJA KI EGYMÁST (csak magadat nem zsűrizheted, de azt megoldom).

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Javasolt feltöltőoldal: videoplayer.hu
Regisztráció: jobb felső sarok. (Belépés szintúgy.) A mezőket értelemszerűen kitöltöd (login: a leendő bejelentkezési neved). Bejelentkezéskor a videóim linkre kattintva jelennek meg a feltöltött videók, és ott tudsz új videót is feltölteni. A videó nevében lehetőleg legyen benne tevéd és a forduló sorszáma is! A videó linkjét utána küldd el nekem levélben - ha nem megy, elég a címe is.
Videó felvétele: érdemes számítógéphez csatlakoztatható kütyüvel: jó hangminőségű mobillal, merevlemezes kamerával, digitális fényképezővel, MP4-lejátszóval felvenni az előadást. A legegyszerűbb, ha van a géphez mikrofonod, mert úgy nem kell áttöltögetni. Ha nincs egyik sem, szerintem kölcsönbe kaphatsz havertól/szomszédtól. Ha egyedül nem megy, kérd hozzáértő ismerős véleményét - de hozzám is fordulhatsz, csak levélben nehezebb segíteni.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat