Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
egy interjú(nem én csináltam):D

A felső kép gonolatsorai: " Készülök a hideg télre és pihenek is! Jó meleg!"

Ma beszélgetünk kicsit Hópihussal!Betekintünk életébe! Jól figyeljetek!


Szia Katica-Matica!

>Kedves Hópihus !
>Mivel tev vagy a Nagy és Galaktikus TTK kari vezetője, mint a DaTi Land kari sazemélyes újságírója, felhetetnék néhány kérdést?
>ha igen ezek lennének:
>
>-Mit szeret annyira a TTK ban?
-A benne lévő összes tevéket, pontosabban a gazdikat! :) Valaki egyszer azt mondta a TTK-ról: "Ebben a karavánban érezni a szeretet illatát" - hát, ezt szeretem benne én is a legjobban! :)

>-Miért és hogyan jött ez a név a tevéjének?
-A név előbb volt, mint maga a karaván! :) Tapicskának, aki az én kislányom és az egész TTK alapítója, kitalálója (én csak jóval később csatlakoztam), és akivel ma is együtt vezetjük a karavánt, jutott eszébe ez a név - és az is, ha már név van, kéne hozzá egy karaván is! :) Így lett a TTK, vagyis a Tevékeny Tevék. A név szerintem telitalálat, túl azon, hogy tényleg nagyon jól hangzik, nem mindennapian ötletes, és remekül kifejezi azt, hogy nálunk a tevék nem unatkoznak, gondoskodunk nekik a "tevékenykedni valóról".
Jaj, rosszul olvastam! A tevém neve felől érdeklődsz, bocsánat! Hát, az egyszerűbb történet: van nekünk egy Hópihe névre hallgató lógó fülű törpenyuszink, utána kapta Hópihus a nevét. (Azért nem lehetett Hópihe, mert az a név akkor éppen foglalt volt - most meg már mindenki így ismeri őt.)

>-Ön szerint ki törhette meg a jeget a TevékenyTevék Királyi csapatában?
-Mármint, hogy ki tette tönkre a TTK-t? Vannak ötleteim, a karavántagok, akik akkoriban már itt voltak, jól tudják is ezt - de nem szívesen mondanék neveket, mert félek, hogy ezzel megint csak bajt hoznék a fejünkre. Aki 5-ször fel tudott oszlatni egy karavánt, és meg tudta tenni azokat a cifra dolgokat, amik akkor történtek, annak egy 6. feloszlatás sem lenne különösebben nehéz vállalkozás.
Vagy arra gondoltál, augusztusban ki vagy mi miatt oszlattuk fel saját magunk szeretett karavánunkat? Hát, erre is megvan a válasz, a Tevékeny Tevék ezt is jól tudják - de nyilvánosan erről sem szívesen beszélnék. Jobban féltem én ezt a karavánt annál, minthogy ismét egy őrült támadásainak tegyem ki!

>-Miért választott ilyen kis zászlót a karinak?
-Szerintem nincs szebb, mint a mi sárga, pálmafás zászlónk! :) Tapicska úgy gondolkozott annak idején, hogy olyan színe legyen, ami lányos is, fiús is, és a rajta lévő embléma pedig "tevés". Ez a zászló mára jelkép lett: zöldellő, pálmafás oázisunk jelképe a sárga homoksivatagban - ahová mindenkit szeretettel várunk, aki jó szándékkal érkezik. Pálmafánkat meg is énekeltük, a régi, még augusztus előtti indulónkban is szerepet: "Sok-sok tréfás nap, a pálmafánk alatt oly vidám az élet...", és a mostaniban is ott van, az új TTK új indulójában: "Hajunkba túr a szellő, szemünkbe tűz a nap. Téged is várunk a pálmafánk alatt". Vagyis egyszerű a zászlónk, egyszerű rajta a kis pálmafa - de a miénk, szeretjük! :)

>Hogyhogy válaszol nekem? :)
-Ez kérdés? Kaptam egy levelet, tehát természetes, hogy válaszolok rá! Ráadásul kedves levél volt - köszönöm a megtiszteltetést, hogy rám gondoltatok, mint interjú-alanyra. (Egy dolgot azért pontosítanék: koránt sem annyira nagy és híres-neves a TTK, mint amilyennek te itt leírtad - van egy kis nevünk, ez igaz, de igazán nagyok sem vagyunk: 1000 alatti a létszám, és a toplistán is csak a 18. hely a miénk. Mondjuk, az igaz, hogy a márciusi feloszlatás-sorozat előtt a 9. helyen voltunk - sőt, 1 napig a 8-on - és az is, hogy lényegesen többen voltunk, mint most: eddig a legtöbb 2.600 karavántag volt. Ehhez képest az óriáshoz képest mára igen kicsik vagyunk - de megmondom úgy, ahogy van: én nem bánom! Nem adnám semmiért ezt a "pár", megmaradt Tevékeny Tevét!)

Még egyszer köszönöm a lehetőséget; sok sikert a karavánotokhoz! :)

>Köszönöm előreis a válaszait, és remélem máskor is számíthatok önre! Előre is köszönöm!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat