Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2009-12-18

Szijasztok kicsi tevék!

Ugye tudjátok hogy nemsokára itt a karácsony? Meg van a részletes buliinfo is! A Naplónkban megjelent a MAGAZIN is! Jó tippek, tanácsok csak nektek! :)

Eheti híreink:

-S.O.S Kutya szökésben!
-hitvesem keresem
-játék eredmények
-következő játékaink
-BuliInfok
-DivatTippek Dr. Doni-tól


S.O.S. Kutya szökésben!
Már napok óta van olyan, hogy a kuytám, Zsömi, 1 éves magyar vizsla, elszökött legalább 2 szer a suliba! Egyszer azzal is megfenyegettek, hogy hívjáka sintért, mondom, nyugodtan hívják, ott már ismerik a Zsömit, és felhívna! :S Mivel nemrég hazavittem, kaptam érte egy feketét, mert igazollatlanul hagytam le az iskola területét! Bla, bla, bla milyen baromság! Persze ebben a legjobb barátnőm is benne volt, meg az egyik osztálytársam is! Az osztálytársam is kiment a suliból, és ő s kiskutyá lábnyomait követte. De ezt nem tudta. Vissazjőve a kiskutyámmal jött a hátamögött, ésazt magyarázta, hogy követte a lábnyomait, és egyszerűen rátalált! Persze, én hogy ne lássa semelyik tanár reflex szerűen elindultam a kutyám felé, de elémugrott a legjobb barátnőm , hogy hadd jöjjön velem! De én tiltakoztam, azután mégis eljött velem! :( És emiatt mind a ketten kaptunk egy feketét! Kegközelebbi ilyennél osztályfőnökit kapok, mert hazavittem a kutyám! pff... Na szal ez az esóes kutyatörténetem!


hitvesem keresem:
Mary-Alice [79469 AL], gazdája Csenge álmai tevefiúját keresi nepok óta. Szenved, mert nincs aki vígasztalja bajai miatt! Sajog a szíve, mert magányos! Kérlek itieket, tevefiuk, írjatok NEKI!!!! Köszönöm!



játékeredmények:
Az ötöslotto nyerőszámai: 23, 15, 45, 80, 40 sajnos egy telitalálotosunk sem lett! :(

A TagToborzót Kesztű nyerte 20 tevével! Gartulálok nek! Jutalma 6 dati! :) Meg is fogja kapni! :)


következő játékaink:

TeveKereső-most 6 tevével! Győztesnek, 4 dati megy!
Hol a dati? A Teve négy lába közül válasz! :)Eredmény, 4 dati
Csa-Csa Csa győztes, legalább 10 táncforma kiagyalója, pontosan, gondolj egy oszágnévre, és egy táncfajtára pölö: olasztango Érthető?



BuliInfok:
Dec 23-24-25-én is lesz karibuli! arra várunk minden kedves tevét, hogy egy FERGETEGES BULIval ünnepeljük a karácsonyt!
Akkori karácsonyi játékaink:
0. Előkészületek! Minden tevét kérek, dec. 23-án, 17: 30 tól, egészen 18:15-ig, minden teve aki a karink tagja, játtsszon a tevéje karácsonyfadíszítést! Mivel kettő van, mindegy hogy melyik az! Minden tevének le fogom ellenőrizni!!!És kérek akkor minden tevét aki DatiLand lakosa, fogyasszon csak szénát és ásványvizet!Ezt is leellenőrizem! Köszönöm!
1.Fórumos beszélgetések: minden nap 15:45-től 16: 20-ig!
2.Datieső: minden nap 14:30-tól 15:00-ig!
3.Ajándékbontás: December 25.-én, 17:30-tól, 18:30 ig!
Minden teve megkapja a karácsonyi a jándékát!
4.Lottó: minden nap 14:30-tól a fórumon kb. 15:00-ig!
Ezúttal 3 dati, kettő 100% szavi, és 2 hónapon át 3000 húszas a tét!
5. Hatórai bejglizés, és teázás: minden nap 17:55-től 16:30 iga fórumon!Fontos! Azon a játékon ha részt veszel, kötelező bejglit és teát innia a tevédnek!!!!
6. Minden teve karácsonyi bulia: Dec. 24-25 között az üzenőfalra írhatsz! Én küldöm rá a datit! De csak karácsonnyal kapcsolatosan! És ha bejelented nekem! plussz: 24-25 között nyerhetsz a karinkban percenként 6000 húszast is! Minden este ajándékzápor (mint a mikulásnál) 19:30 és 21:30 KÖZÖTT!Minden teve fogy észlelni valami kis ajándékot a kariban, másnap reggel! Minden karinkbeli tevének a "Jézuska ponnyat ajándékot a zoknijába" De fontos, hogy csak reggel nézd meg! Akkor lesz nagy meglepetés!
7. Karácsonyi nagyvacsora: Kérlek titeket, hogy akkor minden teve egyen:
vagy bejglit, kakaóscsigát, szendvicset, csokiszívet, gombát, és almát! Választhazsz!
Kérekj akkor minden tevét igyon:
vagy paradicsomlevet, tejet, teát, pezsgőt, bort, ásványvizet, vizet, kólát, kóla lightot! Minden tevegazdi állítsa be akkor tevéjének ezeket! Köszönöm!
8.KarácsonyiBúcsúintés: Dec. 26-án a fórumon 17:30i kezdettel 18:10-ig! Akkor kérem minden teve fogyasszon bejglit és pezsgőt! A pici, még nem vizsgázott tevék pedig ihatnak addig kólát!Mindegy hogy milyent! :)

Játékok:

Dec. 24.:
-Vicc/Mese író verseny
-Rímfaragó
-TeveKereső most 8 tevével
-Csa-Csa-Csa
-Tagtoborzó
-TrükkVerseny akkor a karácsonyfadíszítő, és a síelő, hógömbrázól, vagy szánkózó, korcsolyázó tevék versenyezhetnek! Ha tud ilyenkeze a tevéd, valamelyikett állítsd be neki, hadd versenyezzen ő is!
-Délutáni teázás, és bejglizés ez nem nagyon mondható játéknak, de majd ott tudtok beszélteni, falatozni stb...

Dec. 25.:
-TeveKereső most 10 tevével
-Hol a dati? Főnyeremény: 6 dati
-Mindet teve karácsonya! Minden teve írhat az üzifalra, mert külsdök neki 3 datit! Akármire használhatja, csak aki tag, annak jár a dati!
-Mi a neve? Főnévvel játszadozunk
-TalálósKérdések
-ViccesSzavak konfigurálása, vagyis megmagyarázása viccesen
-Este ajándékpottyantás a zoknikba! :) Minden teve csak reggel nézze meg! ;)
Dec.26.:
DatiSorsolás reggel főnyeremény, 10x3 dati, és 10x4000 húszas
KariKarácsonyfaBontás aki aznap 16:30-kor a fórumon lesz, minden tevének adok az e-mail címére egy kis díszt, hogy örökre megmaradjon egy képet, melyiket szedted le a fáról, melyik dísz, hogy emlékezz erre a jó karira!



DivatTippek:

Az idei téli divat meglehetősen változatos, akár a színeit, akár a mintáit vesszük alapul. S ha már a mintáknál tartunk, akkor a téli divat szerint bátran hordhatunk olyan ruhadarabot, melyeken kisebb-nagyobb geometriai formák találhatóak.

Az idei téli divat legnagyobb slágere a tweed. A tweed anyag általában gyapjúszövet, tehát ez ideális a hideg téli napokon. Ez a stílus a 40-es évekre volt jellemző, s most újra hódít a téli divat szerint. A mintázata kisebb és nagyobb négyszögeket ábrázol, tehát ez teljes mértékben trendi.
Ez az öltözet azoknak kedvez, akik a klasszikus stílust jobban kedvelik. A tweed anyagot viselve mégis a téli divat követelményeinek legmegfelelőbb ruhadarabot hordják magukon.

A téli divat szerint a szoknya nem ér a térd fölé, hanem éppen térdig ér, vagy inkább még lejjebb.

Felsőruházat tekintetében a téli divat szerint a vállak nincsenek szabadon. A nyakrésznél a V-kivágás a legtrendibb. Az idei téli divat a kötött pulóvereket, kötött kardigánokat részesíti előnyben, mégpedig leginkább a nagyobb szemű, lehetőleg kézzel kötött ruhadarabokat.

A téli divat, téli viselet elengedhetetlen darabja a kabát. A műszőrme még mindig hódít, legyen az bármilyen színű - akár neonzöld, sárga, vagy épp piros, és lehet az göndör, vagy egyenes. A téli divat szerint minden megfelelő. A karcsúsított forma divatosabb az idén.

A műszőrme megjelenhet a kiegészítőkön is, csizmán és a táskán egyaránt. A téli divat szerint a csizma idén legyen szélsőséges, már ami a hosszát illeti. Vagy legyen nagyon rövid szárú, vagy nagyon hosszú. A tweed szoknyához hosszú csizma nagyon trendi az idei téli divat szerint. A tweed nadrághoz is remekül illik a hosszú szárú csizma. Az idei téli divat szerint a csizma színe fekete.
A csizma sarka viszont legyen a lehető legmagasabb. Az idei téli divat szerint a csábító csipkeharisnya bátran hordható.

Egyre kevésbé divatos a mindent kitenni, mindent megmutatni stílus, ami ráadásul a hideg téli napokon a megfázás veszélyével jár együtt. A téli divat a visszafogott nőies stílust részesíti előnyben.


Enyi volt mára a hírlevél! Viszlát! Gyertek el minél többen a karácsonyi bulikra! :)

Üdv.:Katica-Matica a karivezető!
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOVÁBBI DATIS NAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat