Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Naplóm története

2009.december 29.
Nos Hello Kedvse Látogató (márha lesz ilyen)!
Igazából én se tudom, hogy miért irok ilyet...mert hát ugye van egy rendes naplóm, amit kézzel irok egy széép füzetbe.Jusszus!Tudom mit gondolsz: ez a csaj totál dilis.Nem elég neki 1, neem, neki mindjárt 2 kell.De nem EGÉSZEN erről van szó.Mert a kézzel irt, saját naplómba, nem pont azokat a dolgokat irom, amit ide fogok/szeretnék.Ide nem irom le, hogy kibe vagyok éppen szerelmes, meg hogy milyen jól áll a fiúknak a fehér.... szal nem ilyet fogok irni.Hanem a gondolataimat, a véleményet a világ dolgairól (ne félj!Nem fogom tárgyalni a radioaktiv sugárzás veszélyeit, sem a az atombomba okozta károkat az emberiségben..).Ha bármi tudományos jellegű dolog kerül ide, az csak a véletlen műve, vagy zavarodott elmeállapotomé. :)
Asszem bevezetésnek ennyi pont elég.Idővel, persze ha nyomon követed a Naplómat, úgyis jobban megismersz (remélem).Na akkor Szijó, v ahogy a spanyol mondja: Adios!És pusszancs!
♥Hajni♥
ui.:Ha valamit nem értesz meg elsőre, vagy másodikra, benned van a hiba.De ha már harmadik vagy negyedik ujraolvasás után sem érted, mit akartam mondani, akk én vagyok a bűnös.Bocsika....







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat