Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
1 hete...

... szar ez a mai nap. És amikor rájöttem hogy miért, akkor mégszarabb lett. Ma 1 hete hogy szakítottunk. Holnap azért lesz szar mert 4.-e lesz, akkor voltunk buliban, és ott jöttünk össze.
Szeretném már ha múlna az idő, de egyszerűen érzem hogy vonszolom magam. Annyira lassan telnek az órák, és emiatt is ilyen nehéz. Soha nem lesz tavasz. Ha már legalább az lenne, tudnám mondani hogy 1-2 hónapja történt, jobban vagyok. És akár találkozhatnánk is. Mert nekem szükségem van arra hogy lássam! Szeptember óta szinte nem volt olyan nap hogy nem találkoztunk. Most meg 1 hete nem láttam.
Tudom hogy sohasem fog elmúlni amit érzek iránta. Ez mindennél erősebb. És mindig az lesz bennem, hogy elengedtem. Pedig akkor még nem akart menni.
Ha akkor egy csókkal várom, és nem feldúltan. Nem veszekedtünk, mert azt nem tudtunk.

És most azt írta, egyik nap, hogy egyenlőre még nem találkozhatunk, mert akkor csak táplálnánk a szerelmet. Lehet hogy még szeret. De akkor miért nincs velem?Minden megoldható, csak akarni kell. Ha most kivárom ezt a pár hónapot, és találkozunk, onnantól meg nincs miről beszélni. Ha szeret, miért kell így lennie mindennek?:(







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat