Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Az első beszédes találkozás..

a szakítás óta tegnap találkoztunk előszőr úgy hogy beszélgetni is "kellett". Ő vitt el öcsém kocsijával az okmányirodába. Próbált beszédbe elegyedni velem, de én nem nagyon támogattam ezt. Talán észrevette, és inkább az autó kütyüivel kezdett babrálni, mintha nem tudná mi hol van. Kirakott, elment átöltözni, mondta várjam meg. Hát nem volt kedvem fél órát várni, ahogy végeztem, ezért hazajöttem gyalog.
Délután itt szereltek. Lementem 2x is a garázsba, ugyanis ott szoktam cigizni, de mikor András nincs itt, óránként kb, most 2x voltam lent. Nem akartam hogy úgy jöjjön ki minta miatta mennék oda. Lényeg hogy egyszer megdobott hógolyóval, aztán próbált vicces lenni, hogy mi lenne ha megfürdetne a hóban..
Ma reggel pedig a konyhában voltam, jött öcsémmel, elkezdtek enni. Ki kellett vennem egy kanalat, ezért megkértem álljon arrább. Csak elhajolt, és amikor a polcra nyúltam fel, megcsikizte a bordáimat.
MIért csinálja ezt? Igaz hogy kértem, legyünk barátok, de az nem megy hogy 3hétig nem beszélünk, aztán találkozunk, és mindjárt jópofizik...! Próbáltam végig közömbös maradni, asszem sikerült, de nagyon megvisel hogy ilyen. Tényleg, megint lelkileg kezdek leengedni, pedig már kezdtem helyre jönni.
nem tudom..., már semmit nem tudok.... , megvisel..., pedig .... elfogadtam







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat