Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2010-02-06

Tegnap nagyon felidegesítettek!
Hópihus [310740 AL] karavánjának a tagja volt az egyik tevém, és úgy gondoltam, eladom, ezt be is írtam a fórumba. Annyit írtam, hogy 111napos, 20 datolyával rendelkező tevét adnék el. Hópihus [310740 AL] erre rögtön letámadott, hogy biztos hazudok vagy csaló vagyok, mert más oka nem lehet, hogy 2-3 datolyáért adom a tevét. Erre írtam, hogy nem 2-3 datiért adom, és vettem két jobb tevét, azokat akarom megtartani, tevepiacon keresztül intézem majd a dolgot, így ott nem lehet átverni. Mire ő már azt feltételezte, hogy egy dati kérek majd érte. Máig nem értem, miből feltételezte az árakat.

Kijelentette, hogy ő megveszi, de ha bármi is más lesz, mint mondtam, kitiltat. Hát felraktam a Tevepiacra, mire ő berágott, mert hibernálódott a teve, és ő a hülye fejével azt feltételezte, azért hibernáltam, hogy a karaván ne kapjon pontot. És számonkérték, miért nem 2-3 datiért van fenn, szerintük hazudtam, bellá.xd [261684 AL] le hazugozott, mert nem annyiért tettem fel, amit ők kitaláltak. Amint beírtam, hogy azt az árat csak Hópihus [310740 AL] találta ki, olvassanak vissza, rögtön kirúgott a karavánból.

Nem voltak képesek értelmezni, amit mondtam. A saját hülyeségeiket ismételték! Nem képesek értelmezni, amit olvasnak, vagy csak meg akarták szerezni a tevét olcsón, és így akarták kikényszeríteni. Hiába válaszoltam a kérdéseikre, nem voltak képesek felfogni őket, végig azon problémáztak, miért éri meg nekem eladni a tevét (kitaláltak hozzá egy nagyon minimális összeget), én meg hiába mondtam, hogy van két jobb tevém, azokat akarom megtartani.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat