Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Holnap valentinnap..

Tegnap újságoztam. András az utcájuk sarkán állt a kocsival, leállított motorral. Én a szemközti bútor boltnál álltam meg. Amikor mentem be az üzletbe, csuktam be az ajtót, hallottam hogy András elindult. Elintéztem a dolgom, felvettem a hirdetést (10perc volt kb), kimentem az üzletből, András ott állt a kocsim mögött . Kiszállt, és odajött hozzám.
-Milán (öcsém) nem hívott telefonon?
_Engem?Nem. Miért kellett volna?
-Valamit akart, valami miatt..
-Nem hívott.
-A bácsalmási lapokat csinálod?
-Igen. Szia.

Beültem, elindultam, közben felhívtam öcsémet, aki azt mondta nem keresett, és nem is akart.
Akkor most mi volt ez az egész?

Este pedig kisöcsémért mentem a suliba, farsangi buli volt. Le kellett mennem a tornaterembe, ott volt a disco. És mi szólt? Michael Jackson- Billie Jane...- erre jöttünk össze Andrással.

Nem akar tőlem semmit, tudom, de nekem annyira nehéz visszafognom magam. Egyszerűen fáj hogy flegmának, nemtörődömnek kell lennem vele, hogy nehogy rájöjjön mennyire hiányzik. De így viszont ő az az ember akivel nem hiszem hogy valaha is barátok lehetünk. Mert barátként teljesen másként viselkedik mint amikor együtt voltunk. És itt nem arra gondolok hogy nem csókol meg, vagy akármi. Hanem más a stílusa egy baráttal, és más volt velem. Mielőtt összejöttünk, azért sem volt szimpi nekem soha, mert barátként láttam csak.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat