Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2010február28

Lehet, hogy hülyének fogtok tartani, de én utálom, ha valakinek a névnapja van vagy a szülinapja :D Az enyém még hagyján, de annyira kellemetlen érzés mikor másoknak jópofizni kell... Apának ma van és mikor anya reggel mondta, hogy tudom-e, hogy ma van a 38. születésnapja (de nem vagyok biztos benne, hogy 38!!! :O olyan szerencsétlen vagyok) és egyszerűen nem volt erőm két puszit adni meg felköszönteni. Miért? Mert szerintem ez nem kielégítő, pár kevés szó. Nem vettem neki semmit, de szerintem nincs is semmire szüksége. A férfiaknak mindig csak alkoholt ajándékoznak ünnepekre. Nem unják már? o_O Na mindegy.
Még mindig hétvége van, 11:15 és itt szenvedek pizsamába. Erről jut eszembe, hogy múltkor megnéztem M.-val egy filmet, aminek a másik felét végigbőgtük. Nagyon durva. A címe:
A csíkos pizsamás fiú
A téli olimpiának vége van -.- Most meg ismétlés van, remélem nem sokáig, mert utálom az ismétléseket. Első helyezett az USA, második Németország, Hungariának meg egy árva érme sincs. De nem is csodálkozok ezen. Ezzel a 1014m-es legmagasabb heggyel nem sokat érünk...
Két héttel ezelőtt úgy volt, ahogy mindig: Megyünk Aranyosra (Románia) síelni, de anyám beteg lett és aztán senki se ment. Mondom jól van. Imádok utazni, de úgy látszik ezekben a sz*r években csak a belföldi Balaton marad.
Szerintem ma egy kicsit megújítom az adatlapomat. Tegnap már tettem fel képet, a szöveget viszont kitöröltem. Ki kéne találni valamit oda.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat