Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Candida diéta

Hogy a ménkő csapjon bele az összes átkozott baciba és gombába! Mégis mi a francért ilyen szapora lények? Kedves Candida is az emésztést hivatott segíteni, de ha túlszaporodik, olyan tüneteket produkál hogy egy évig is vizsgálhatnak, hogy mi bajod van és nem jönnek rá! Mert nem vírustól émelyegsz és van hasmenésed vagy épp fordítva, nem az A vitamin hiánytól látsz rosszul, nem lett rosszabb a szemed sem, nem allergiától vannak kiütéseid és hasonlók, hanem tőle!!!
Akkor szaporodik el, ha túl sok szénhidrát és cukor jut be a szervezetedbe és kevés zöldség-gyümölcs. Itt a tavasz, mily meglepő, hogy télen nem volt elég a zöldféle..... ideje hát hadat üzenni a kis gonosz gombának. Éljen a rozskenyér és a pászka meg az üres tea! Igen ám, de hogy a búbánatos életbe tartsak én cukor mentes étrendet, ha minden egyes bolti felvágottban* ott a cukor tartósítószerként?
* még a probiotikus löttyökben is és minden másban
És ezek után csodálkozik valaki, hogy elhízik, meg beteg lesz! A tudtunk nélkül "mérgezzük" magunkat! Olyan lopva, suttyomban, alattomban mászik be a cukor a szervezetünkbe, hogy már nem is igaz, de legalábbis hihetetlen!
Most istentelenül mérges vagyok, mert elég nehéz egy diétát már önmagában is elkezdeni, de amikor még ilyen akadályokat gördítenek az ember elé, hát hagy ne mondjak szépeket.....







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat