Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Datolya - mi lesz veled TC ?

Ritkán szoktam a naplómba írni, de most kivételt teszek.:)
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Régen szinte sziporkázott a TC, nagy volt az aktivitás, barátságosabbak voltak az emberek, és jó karavánok alakultak akik egy jó baráti társaságot hoztak létre. Természetesen ekkor is történt néhány rossz kis dolog, de ettől eltekintve virágzott a TeveClub.

Aztán jött a marha nagy datolya mánia hullám.

Nah erről lehetne regényt is írni, egy fél mondatban összefoglalva ez az egész a padlóra küldte a TC-t. Sorban alakultak a datolyásabbnál datolyásabb karavánok és a tagjaik száma is növegedett. Ez a dati hullám egy töréspont is lehetne a TC történelmében (nem viccelek !). Sok tevét csak a datolya kezdte el érdekelni, természetesen a "Minél több, annál jobb" mottóval. Az üzenőfalon lévő hírdetések száma meg 10-szereződött (ez igaz) és lassan de biztosan a datolyás karavánok kiszorították a baráti társaságokat és az ehhez hasonló karavánokat a reflektor fényből. Rengetegen voltak akik bedőltek nekik, a szó szoros értelmében a sok ilyen karaván "eldatolyásítota" a tevéket (ez nem vicces, ez tényleg így van), vagyis sokan már csak . datolya datolya datolya !

Azóta a TC népszerűségi indexe valahol a 0 és a mínusz 5 millió között van. Természetesen a datolyás karavánok kb 80% feloszlott, mivel sokan rájöttek hogy senki sem milliomos. De maradt még néhány. Sokaknak elment a kedve az egész TC-től mivel szerintem nem 1 olyan teve volt akit datolyával becsaptak. Az így keletkezett inaktivitásról már ne is beszéljünk.
Ha durva kerekítésekkel számolunk akkor egy átlagos szemmel nézve a TC teve lakosságának :
§40%-a aktív
§10%-a fagyasztott (vagyis nem gondozza a gazdája hanem inkább lefagyasztotta)
§50%-a inaktív.

Az inaktivitáson itt azt értem hogy a teve gazdája néha-néha meglátogatja a tevéjét. Az inaktív tevék közül rengetegen halnak meg naponta.

Véleményem a datolyáról :
×××××××××××××××××××××
Számomra tényleg érthetetlen hogy rengeteg tevének miért fontos annyira a datolya, holott semmi normáélis dolgot nem lehet vele csinálni. Tudom, sok datolya az üzenőfalon köt ki mindenféle haszontalan, idióta, és teljesen felesleges üzenetként. pl : "Szavazz", "Katt", "Új kép","Írj" és társaik + idétlen idézetek.

Sajnos rengetegen még most sem fogják fel hogy senki sem milliomos, senki sem fogja minden héten pénzzel feltölteni a telefonját, és senki sem fog máltai szeretet szolgálatosat játszani, vagyis senki sem fogja ingyen osztogatni a datolyát. természetesen egy normális, baráti karavánt sem lehet már létrehozni datolya nélkül. vegyük példának az üzenőfalat : Egy karaván üzenőfalra feladott hírdetésére nagyon kevesen kattintanak rá ha nincs bent a "dati/datolya" szó vagy a datolya smiley. Ez már nagyon ELKESERÍTŐ.

Van sok olyan ember aki egyszerűen h*lyének nézi a másikat, azzal hogy azt hiszi hogy kap datolyát a "Szia! Adsz 1 datit?" szöveggel. Ennyire ?#>&* legyen valaki......







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat