Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Szisztémás lupus e. (SLE)

Csütörtökön voltunk Pécsen, immunológusnál. Vért vettek, ésmeg is kellett várni az eredményt hogy nem e nagyon torz a vérképem. Nem volt annyira rossz hogy azonnal bent tartson. De azt mondta a sürgős véreredmény még a héten meglesz, és ha az rossz, akkor azonnal be kell feküdnöm. Abban maradtunk hogy hétfőn, kedden hívnak majd, és megbeszéljük hogy befekszem, vagy csak 1 hónap múlva kell visszamennem az eredményekért. Hát péntek délelőtt csörgött a telefon. Az aszisztensnő hívott, és mondta hogy a dokinő üzeni, hétfőn a reggeli órákban jelentkezzek, és készüljek hogy befekszem. Mivel ő a diagnózist nem tudja, azt mondta 4-5 nap minimum, de lehet több. Úgyhogy holnap reggel irány Pécs...!Olyan érzésem van hogy meg fognak kínozni.
Ma hajnalban felébredtem, fél3 körül, fájt mindenem, és rázott a hideg.De nem tudtasm kikelni az ágyból. Hajnali 5körül sikerült, addigra átment rajtam a hidegrázás, már melegem volt. lementem anyuhoz, és kértem tőle gyógyszert. És utána sikerült visszaaludnom másfél órát. Úgy leizzadtam, de végre jól ébredtem. Nem tudom meddig bírom ezt még. Mármint, néha annyira rosszul vagyok, máskor meg nyoma sincs semminek. Ahogy olvastam neten, szteroidokat fogok kapni, mert erre a betegségre az dukál. Félek, mert ez egy olyan betegség, ami ideig óráig kezelhető... Mármint, gyulladásban van a szervezet, mintha mindig meg lennék fázva.. stb stb, és max az antibiotikum ami jó, de azt meg nem szedhetek életem végéig, pár hét alatt hazavégja az immunrendszerem. Nem tudom milyen vizsgálatok várnak rám, de azt hiszem szenvedés lesz a jövő hét..
Megint lefagyasztom a tevémet, ha egyáltalán le tudom. Mert 2 hete voltam kórházban, akkor fagyasztottam ki amikor hazaértem, és azt hiszem 1hónapig nem lehet újrafagyasztani.
Jelentkezem ha jobban leszek.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat