Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2010-06-07

Üdv Mindenkinek!

Először csinálok netes naplót, így ez elég fura, de igyekszem:)

A mai napon(2010-06-06) kellemetlenül borzalmas volt... Holnap után vizsgázom. Remélem sikerül és minden jól megy majd. Ahogy észrevettem se Reni, se Lilla nem aggódik a tételek miatt...úgy tűnik csak én. De inkább aggódjak,mint baj legyen.
Anya próbált vigasztalni..Ő a világ legjobb anyukája!
Marketingtől meg az angoltól félek a legjobban...bár az ügyvitel, jog és a viselkedéskultúra se lesz könnyű habos torta.
8:15-kor akartam kelni, de helyette 10:15-kor keltem fel..egyből ültem neki tanulni. Tegnapról maradt még 10 tételem marketingből--->mit ne mondjak, majdnem sírva fakadtam...szépen fogalmazva:iszonyatosan nehezek:(
Aztán jött,hogy na megnézem az infós tételeimet...erre látom,hogy az a pár darab ami lesz Sanci-Mancival,nincsenek kidolgozva....3 nappal vizsga előtt jöttem rá...csak gratulálni tudtam magamnak:S.
Gyorsan hívom Renit...nem vette fel. Hívom Lillát, ő felvette, de nem otthon volt, de azért mondta,hogy a tesója, Melinda küldött neki mailt és majd azt átküldi.
Na és ennél a pontnál minden elszakadt bennem...Amúgy is teljesen idegbeteg vagyok a vizsga miatt..még ez is. Úgy,hogy újra köszöntem a bundás kenyérnek,amit előtte ettem 10perce.
Anya mire hazaért szabályosan bőgtem. Szegénykém jól megijedt,hogy mi van.
Elmeséltem neki és elkezdett vigasztalni,hogy okos vagyok és minden rendben lesz...imádom Őt.
Aztán na mondom kikapcsolom magam, megnézem a Szex és New York 2-t( nem kell kérdezni,hogy honnan van meg:P). Az tényleg jót tett.
Holnap...vagyis már ma...ülök neki az angol tételeknek.
09-én vizsga...és én olyan ideges vagyok,mint kb érettségi előtt..ha nem jobban:S Pedig úgy vagyok még mindig vele,hogy inkább mennék érettségizni megint.
Csak sikerüljön minden. Nagyon jó lenne.

Nos. Így hirtelenjében "ennyi".

Remélem nem dobom fel a talpam vizsga előtt:D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat